2777
2789
عنوان

یه شوهر خوشتیپ آقا در حد خودم میخام

289 بازدید | 17 پست

متولد ۷۴م

خاستگارم خیلی معمولیه قدش اندازه منه

انگار نمیتونم باهاش کنار بیام..

ای خدا چی میشد واسه منم معجزع کنی 

دیگه منتظر جوابن 

بیاین دردلو دل دخترا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوانت🤦

انگار خودتو آگهی کردی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اول اینکه عنوانت چ ربطی داشتدون اگ میبینی با ظاهر طرف نمیتونی کنار بیای جواب معلومه دیگ فکر نداره

خب دلم یه همچین کسی که رو میخاد مثل این پسره که غروب ازم سوال کرد

به اون دارم بیشتر از خاستگارم فکر میکنم

خودمن قدم کشیده و لاغرم حق دارم یکی مثل خودم بخام ولی نیسسست

قد خودت چقده

۱۶۵ هستم ولی بلند تر دیده میشم با کفش که قشنگ ۱۷۰ هستم

طرفمم هم قد دقیقا..

میگم بعدا اگه حسرت به دلم بیاد چیکار کنم..

واقن کاش یه کدی بود میزدی برات معجزه میشد

خب دلم یه همچین کسی که رو میخاد مثل این پسره که غروب ازم سوال کردبه اون دارم بیشتر از خاستگارم فکر م ...

پسره کیه من ک نمیدونم🫤

اره حق داری یکی مث خودت بخوای ولی وقتی کسی خواستگاری نکردع ک تو نمیتونی بری بگی بیا منو بگیر ک باید صبر کنی ببینی اخرش چی میشه اگم حتما دوست داری ازدواج کنی ک همین خواستگارتو قبول کن چون هیچ معلوم نیس اگه ازدواج میخوای چی گیرت میاد شاید کلا هرکی بیاد هم قد یا بلندترت نباشه

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰