2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعیه که از دست بچم‌ خسته بشم‌ و دلم بخواد خونه نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 48 پست
اره طبیعیه..واقعا بچه ها جدید خیلی شیطونن و انرژی زیاد از ادم میگیرن..یمدت بزار پیش مادرت یا کسی دیگ ...

مامانمم شاغله. با مادرشوهرمم قهرم دوسندارم خونه اونا بذارم.ولی اگر میرفت یکم ارامشم برمیگشت

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

شما حق دارین ولی ب اینم توجه کنید ک اون بچه جز شما کسی رو نداره

بنظرم بزارینش باشگاه تا یکم تخلیه بشه انرژیش 

خوب معلومه شما حوصله اشو نداری شایدم پارک و بیرون نمیبریش خوب بنده خدا چیکار کنه

یا بزارش مهد،مثلا ۳ روز در هفته بره مهد

اینجوری هم انرژیش تخلیه میشه هم شما ی تایمی برای خودت ازادی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی از مادرهای شاگردهام و دیدم از بچگی یه جاهایی که نباید به حرف بچه هاشون گوش میدن. قاطع برخورد نمی کنن .‌بچه تا گریه میکنه زود کوتاه میان، از اون طرف  یه جاهایی تحمل نمی تونن بکنن برخورد فیزیکی و .... باعث میشه بچه لجباز و حرف گوش نکن بشه .‌از همه بدتر بعدا تو جوونی تو تصمیم گیری هاش حرف شنوی نخواهد داشت .واویلا

شما حق دارین ولی ب اینم توجه کنید ک اون بچه جز شما کسی رو ندارهبنظرم بزارینش باشگاه تا یکم تخلیه بشه ...

میخاسم بذارم چون بچه کوچیک داره گیرم میاد. گفتم میره ویروس های تو مهدکودکا میاره بچه کوچیکم مریض میکنه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ب سلامتی عزیزم کاش فاصلشون کمتر بود واسه هم مونس بودن حالا هم انشالله به دنیا اومد و به سنی رسید که تونست باهاش بازی کنه خیلی بهتر میشه الانم شما بارداری روحیه ی حساسی داری 

همسن پسر منه.. اما پسر من مهد میره ..گاهیم همسرم نگهش میداره و من خودم میرم با دوستام بیرون یا سفر.. واقعا برای اینکه ادم مادر خوبی باشه احتیاج به استراحت دارا

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

کاملا درکت میکنم ولی چه میشه کرد بخدا منم ازهیچی لذت نبردم خصوصاخرید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم دخترم پنج سال شه خیلی هم شیطونه،الانم باردارم اتفاقا امروز گفتم کاشکی چند ساعت نبینمش، بعد از ظ ...

منم پسرم با باباش بره هزار بار زنگ میزنم شوهرم میاد میگه کارهات بکن خوب چقدر وابسته پسرت هستی

میگم نباشه خوب نمیتونم نفس بکشم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

منم بچم اذیت میکرد ک اصن از همون بچگی نمیزارم لوس بشه .. شوتش میکردم پیش مامان بزرگاش😐😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|