2777
2789
عنوان

تهش چی میشه

56 بازدید | 2 پست

من دهم انسانی ام خیلی به انتخاب رشته ام شک دارم میترسم اشتباه باشه من عاشق شغل پرستاری ام ولی به خاطر دلایلی تجربی نرفتم و اومدم انسانی رشته ای که ازش متنفر بودم امروز مشاور گفت از رشته انسانی هیچی نمیشید اگه فرهنگیان قبول نشید باختید که اونم اینقدر رقابت داره محاله شما قبول بشید از صبح دلم شکسته میگم اگه تجربی میرفتم حداقل حداقل میتونستم ژنتیک یا مامایی یا اتاق عمل قبول شم الان با انسانی اگه فرهنگیان قبول نشم که بدبختم یا اگه هنرستان میرفتم میتونم بعد از دیپلم یه کاری راه بندازم و یه مدرکی دارم و یه هنری هم بلدم الان نمیدونم چیکار کنم اینقدر سردرگمم که ته نداره چیکار کنم به نظرتون مشاور تو تابستون رفتم گفت تو هرچی استعداد داری برو من چون معدلم ۲۰ هست نمیدونم که کدوم درسم ضعیفه و همه درسارو که میخوندم نمره خوبی میگرفتم و شنیدم که مدرک دیپلم هنرستان به درد نمیخوره واسه همین اومدم انسانی 

....

کاش من برمیگشتم به دوسال پیشم و جای تو بودم میتونستم رشتمو عوض کنم عزیزم تغییر رشته میتونی انجام بدی واسه کلاس یازدهم از الان کاتابای  فنی یا تجربیو بگیر بخون با مدیر مدرست مشورت کن بگو میخام تغییر رشته بدم خودش بهت میگه چیکار کنی

من با درس عالی استعداد خودمو تلف کردم و انسانی خوندم به فرهنگیانم نرفتم الان موندم چی بشه فقط سپردم به خدا چون خودم همه کارتامو سوزوندم 

چقد جالبه که تاپیک تو برام اومده شاید قسمت بوده که به یه نفر کمک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.