2777
2789
عنوان

شما جای من باشین اینکارو میکنین

110 بازدید | 8 پست

؟

از یه پسر کینه دارم ، .  ولی پر خشمم ، . هرکاری میکنم نمیتونم خشممو بریزم تو خودم و فراموش کنم .  

به هر راهی فکر کردم دیدم تهش آبرو ریزیه ،  بظاهر اتفاق خاصی نیفتاده ولی از درون داغونم 

خیلی کینشو دارم اوایل یه بار لیچار بارش کردم ولی مودبانه بود ، بلاک کرد .

یکساله تصمیم گرفتم هرچی تو دلمه بگم و خشمم رو خالی کنم . 

مخصوصا که تازگیا یه چیزایی از خانوادش فهمیدم و میخام  کلی طعنه و کنایه بارش کنم ولی میترسم کارم بیهوده باشه ، چون معمولا میگن پسرا و مردا خنثی هستن فحش و طعنه روشون تاثیری نداره .  بعد از اون طرفم من شانس ندارم میترسم طعنه زدن ، تاوان و کارما داشته باشه . 

خیلی دلم پره 

میدونم حقشه هرچی بارش کنم . 

تراپیستم هم میگفت اگه میخوای خشمتو خالی کن . 

از یه طرفم الان دارم با یه پسر خوب آشنا میشم ، . 

خیلی سعی کردم بخاطر این آدم خوبی که خدا سرراهم گذاشته بیخیال خشمم بشم ولی نمیتونم ، هیچی حالمو خوب نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گله وکنایه  تاثیری روی ایشون نخواهد داشت فقط خودت روآزرده ترمی کنه

ناراحتی هایی که ازش داری روی کاغذبنویس ومکالمه هایی که میخوای باهاش داشته باشی یادداشت کن وقتی همه رونوشتی کاغذرو بسوزون وبه دودی که ازکاغذبلندمیشه ونوشته هایی که میسوزن نگاه کن تازمانی که تمام کاغذ دودبشه بره هوا

وهمزمان برای آرامش خودت دعا کن وبعدقران بخون هرسوره ای که حس خوبی بهت میده برای من سوره یاسین  جوابه شمارونمیدونم این راه امتحان کن شاید آروم شدی

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        
عزیزم گله وکنایه تاثیری روی ایشون نخواهد داشت فقط خودت روآزرده ترمی کنه ناراحتی هایی که ازش داری رو ...

میدونین من اصلا علاقه ای دیگه بهش ندارم خداروشکر .

فقط ازش کینه دارم .  آدم عقده ای هم نیستم دلیل دارم واسه حرفام .

اونم فکر میکنه من حتما فراموش کردم .

ولی میخاستم هم یه جورایی بهش بفهمونم ، نفرین من همیشه پشتشه . هم دل خودم خنک شه 

میدونین من اصلا علاقه ای دیگه بهش ندارم خداروشکر .فقط ازش کینه دارم . آدم عقده ای هم نیستم دلیل دار ...

امیدارم آرامش نصیب زندگیت بشه عزیزم وانسان های بسیار خوبی درمسیرزندگیت سرراهت قراربگیرن طوری خوشبخت وشادباشی که اصلا مجال وفرصت فکرکردن به این فرد وازاری که واست داشته پیدانکنی 

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        
خیلی دلم پره . کلی نفرینش کردم .کارش به بیمارستانم یه بار کشید ولی ظاهرا سالمه نمیدونم شایدم داره ظا ...

نفرین و اینا رو بریز دور

رهاش کن، از امشب تمرین کن، برای اینکه به آرامش برسی

یه جا خلوت بشین، عکس طرف بزار جلو چشات و تکرار کن "تو رو رها میکنم، میبخشم و به خدا میسپارمت" 

خیلی تکرار کن، چند شب اینکارو کن، اولش ذهنت مقاومت میکنه ولی رفته رفته آروم میشی بهت قول میدم

خیلی کار سختیه بخشش، ولی ببخش، بزار خدا خودش روند پیش ببره

با خودت بگو خدایا این آدم میسپرم به تو، من تسلیمم، من نمیتونم کاری کنم، هر آنچه که من لایقشم رو بهم برسون 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی