2777
2789

سلام بعدچندای وی اف ناموفق دوباره رفتم توسیکل بهم امپول سیناتروپین دادن ۲۰ واحدروزی بزنم وسینال اف ۷۲ واحدحالانمی دونم چه ساعتی بزنم کجابزنم ازعوارضش می ترسم لطفا کسی زده راهنمایی کنه

مگه توشون بروشور نداره. سیناتروپین که داره و اون یکی رو نمیدونم بازم از دکتر ت بپرس ولی بنظرم همون دوربر ناف ، بازو و ....میشه تزریق کرد. ساعتشو نمی‌دونم این دارو برا رشد،وقت خواب  شب توصیه میشه. 

مگه توشون بروشور نداره. سیناتروپین که داره و اون یکی رو نمیدونم بازم از دکتر ت بپرس ولی بنظرم همون د ...

یله سینال اف دورنافه ولی سیناتروپین اولین باره بهم دادن زدم گوگل انقدعوارض نوشته وحشت کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یله سینال اف دورنافه ولی سیناتروپین اولین باره بهم دادن زدم گوگل انقدعوارض نوشته وحشت کردم

نمی‌دونم والا ، سیناتروپین رو که خیلی ها  تو اینجا هم واسه رشد استفاده کردن من حتی خودم یه مدت واسه دخترم استفاده کردم . گوگل سرچ می‌کنی ببین منبعش کجاست کی اونو نوشته ؟؟ حرف هر کس که سند نمیشه . تو شهر ما بهترین متخصص غدد تجویز کرد هر چند خودم معتقد بودم ،رشد طبیعی داشتن بهترینه. 

خداروشکرراضی بودین شما

والا پدرش راضی نبود به حرف من با اینکه خودم هم گفتم طبیعی بود بهتر میشد ولی خوب دخترم زیاد همکاری نکرد چون واسه رشد، تغذیه و ورزش و خواب مناسب لازمه ولی به هر حال قدش از دختر بزرگم ، بیشتره . ما فامیل داریم داروسازی خونده و تو خارجه و تو داروخونه کار میکنه می‌گفت این داروهای رشد مثل الارژین و....باید همراه با ورزش باشه والا برا بدن ضرر داره . 

والا پدرش راضی نبود به حرف من با اینکه خودم هم گفتم طبیعی بود بهتر میشد ولی خوب دخترم زیاد همکاری نک ...

درسته ورزش خوبه اخه خوندم اضافه وزنم می ده من مجبورم چندماه استفاده کردین ؟به کجاتزریق می کردین؟ 

درسته ورزش خوبه اخه خوندم اضافه وزنم می ده من مجبورم چندماه استفاده کردین ؟به کجاتزریق می کردین؟

حدودا هفت ، هشت ماه اینا ، بیشتر دور ناف ، بازو ، ران و...آره منم شنیدم که اضافه وزن میده وقتی بخصوص قد ، رشد نکنه  انگار استخوانها عریض میشن. پدرش همیشه می‌گفت اشتباهه استفاده کردن .این جور داروها رو اون ورزشکارایی که میخان عضله بسازن ، استفاده میکنن.