2777
2789

برام سخته یک جورایی که سن ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ سالگیم رو اونجوری که باید میگذروندم 

نگذروندم 😔

این ۳ سال  از عمرم گذشت و من احساس میکنم مفید استفاده نکردم

تو سن ۱۸ سالگی تو مسیر کنکور افتادم 

بعد هم پشت کنکور و اینا شدم 

بعد هم به جای  اینکه کنکوری درس بخونم و نتیجه بگیرم 

اما چون درست کنکوری درس نخوندم  و به جای درس خوندن کارها و افکار مسخره میکردم و باعث شد سراغ کنکوری درس خوندن نرم

و در اخر هم که نتیجه نگرفتم 

ناراحتم 

حس پشیمونی و عذاب وجدان و .... اینا درون من هستن و من دیگه نمیتونم به اون دوران برگردم 

کسی که میگه من ۱۸ سالمه و فلان یا ۱۹ سالمه یک حسی بهم دست میده که نمیدونم حس حسودیه 

حس پشیمونی 

حس نا امیدی که من الان دیگه تو اون سن نیستم 

خلاصه یک حسی درون قلب و دلم به راه می افته که نمیدونم اسمش  و دقیقا چی بزارم

ماه دیگه میشه ۲۱ سالم از شما بزرگتر ها میخوام یک چیزی بهم بگین که با انجام دادنشون بتونم حداقل این ۳ سال رو جبران کنم و تو زندگیم پیشرفت کنم و موفق بشم :)

منم بخاطر افکار مزاحم و دیر شروع کردن درمان از کنکور نتیجه نگرفتم 

پشیمونی سودی نداره 

باید یه رشته بدرد بخور خوند دنبال مهارت بود

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بشین بخون جبران بشه دیگه آفرین رفیق قوی باش

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حرفه یاد بگیر برا بعدها بدردت میخوره

حالا هرچی حداقل یه درآمد داشته باشی ازش

من الان میشم۲۹سال کل عمرم با تعصب خونواده گذشت و کنترل کردن هیچی از زندگی مجردی ندیدم تا اومدم برم دانشگاه ازدواج کردم الانم با دوتا بچه دارم سرمیکنم

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

اگر اینطوری فکر کنید قطعا در مراحل بعدی زندگی تون هم نتیجه نخواهید گرفت، بعنوان یک مشاور پیشنهاد می کنم که باید یک تغییر اساسی تو نگرش تون داشته باشید  ی خورده هم به نظرم بی برنامه اید.

اگه می خواهید بهتون برنامه بدم بیایید تو خصوصی

اگر اینطوری فکر کنید قطعا در مراحل بعدی زندگی تون هم نتیجه نخواهید گرفت، بعنوان یک مشاور پیشنهاد می ...

خب من نمیخوام کنکوری درس بخونم که 

روحیه اش رو دیگه ندارم 

میخوام یک کارهایی کنم که بتونم موفق بشم 

اما چه کارهایی؟؟

چه مهارتی یاد بگیرم ؟؟