2777
2789
عنوان

سوال حقوقی در مورد فروش ملک مشترک

328 بازدید | 22 پست

بچه ها کسی اطلاع داره اگه یه ملک داشته باشیم که چندتا مالک داشته باشه . اگه یکی از مالک ها بخاد سهمشو بفروشه بقیه راضی به فروش نباشن چی باید بشه؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

هیچی دیگه مالک میره دادگاه قدرالسهم خودش رو اجازه فروش میگیره  بستگی ب مشتری داره که اونقدر از سهم از ملک رو از فروشنده بخره که معمولا کسی سراغ ملک دچار حاشیه نمیره

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچی دیگه مالک میره دادگاه قدرالسهم خودش رو اجازه فروش میگیره بستگی ب مشتری داره که اونقدر از سهم ا ...

مرسی عزیزم پس اگه اون یه نفر بخواد به پولش برسه باید چیکار کنه؟ 🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ملک سند عادی داره یا رسمی افراز شده یا نه ؟

اره عزیزم سند تک برگ داره . افراز نمی‌دونم چیه 😶

باید قدرالسهمشو ب قیمت مفت بده بره

مفت🫠 ؟ من شنیدم میرن شهرداری میزارن مزایده اونوقت به فروش میره

اره عزیزم سند تک برگ داره . افراز نمی‌دونم چیه 😶

افراز یعنی سهمشون جدا شده و از حالت مشاع درآمده 

وقتی زمین سند رسمی داره  و مشاعی هست باید از اداره ی ثبت محل  تقاضای افراز کنید که از حالت مشاعی بیاد بیرون  اگه اداره ی ثبت محل تشخیص داد که قابل افراز نیست   اون وقت باید به دادگاه مراجعه کنن و از دادگاه بخوان که دستور فروش صادر کنه..

افراز یعنی سهمشون جدا شده و از حالت مشاع درآمده وقتی زمین سند رسمی داره و مشاعی هست باید از اداره ی ...

اها مرسی عزیزم 😘

افراز یعنی سهمشون جدا شده و از حالت مشاع درآمده وقتی زمین سند رسمی داره و مشاعی هست باید از اداره ی ...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

عزیزم من یه اظهار نامه سه روز پیش فرستادم هنوز به دست شوهرم نرسیده .چون توی عدلیرانم هیچی نیس.اون ثبت ثنا نبود...مهلت سه روزه بود

کی دادخواستمو بفرستم ؟ چکار کنم