2777
2789
عنوان

فردا غذا چی درست کنم

262 بازدید | 22 پست

میخوام برم خرید با دوستم 

اینجا که هستیم غذا درست کردن با منه 

روزایی که کلاس داریم مثل امروز خود دانشگاه بهمون غذا میده ولی روزایی که کلاس نداریم خودمون باید یه فکری بکنیم براش 

فردا و شنبه و یکشنبه کلاس نداریم 

هیچی هم نداریم تو اتاقمون داریم میریم خرید 

نمیدونم چی درست کنم بیاین ایده بدین برم خرید موادشو بخرم

روسیه💙🇷🇺 ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساندویچ سوسیس بندری

الویه

سالاد ماکارانی

کتلت

املت 

پیتزا

اینا تقریبا راحته درسته کردنش

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

سبوسه

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
درمورد روسیه سئوال داشتم من برای دانشگاه می‌خوام اقدام کنم

اگه درباره پزشکیه اطلاعی ندارم چون من از طریق مهندسی اومدم فقط میدونم سن‌پترزبورگ برای پزشکی بهتره و خب شما باید برین دانشگاه های روسیه رو ببینین و شرایط رو توی سایت های دانشگاه بخونین و شرایط رو بسنجین

اگه به روسیه علاقه دارین بیاین اگه علاقه ندارین شاید براتون سخت شه 

اگه صرفا فقط میخوایت درس بخونین و برگردین ایران چین گزینه بهتریه و اگه میخواین از ایران برین کلا کشورای اروپا گزینه های بهتری ان 

روسیه💙🇷🇺 ...

اگه درباره پزشکیه اطلاعی ندارم چون من از طریق مهندسی اومدم فقط میدونم سن‌پترزبورگ برای پزشکی بهتره و ...

عزیزم باید حتما بتونی انگلیسی صحبت کنی؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
عزیزم باید حتما بتونی انگلیسی صحبت کنی؟

نه کورس روسی هم هست ولی اگه میخواین بورسیه شی باید تافل یا ایلتس داشته باین 

ولی اگه بخواین دانشگاهو به انگلیسی بخونین ازتون توقع دارن انگلیسی رو فول فول فول باشین....مردم روسیه مثل ایران اونقد انگلیسیشون خوب نیست و تو دانشگاه تازه انگلیسی یاد میگیرن پس به روسی درس بخونین به نفعتونه

روسیه💙🇷🇺 ...

نه کورس روسی هم هست ولی اگه میخواین بورسیه شی باید تافل یا ایلتس داشته باین ولی اگه بخواین دانشگاهو ...

عزیزم من از طریق لیدر می‌خوام 

پزشکی بخونم بعد بورسیه نه پول میدم میام اونجا درس میخونم

‌پس باید بلد باشم؟

سخته روسی 

خودت چقدر طول کشید یاد بگیری

مرسی🩶🩵🩷🤍🤍🤍

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
عزیزم من از طریق لیدر می‌خوام پزشکی بخونم بعد بورسیه نه پول میدم میام اونجا درس میخونم‌پس باید بلد ب ...

نههههههههه به لیدر اعتماد نکننننننم اصلااااااا وای خوب شد گفتیییی هرگز کاراتو به لیدر نسپرررر

روسیه💙🇷🇺 ...