2777
2789
عنوان

مشکل خونه وجا بعد طلاق

168 بازدید | 8 پست

مامانم فوت شده داداشموبابام باهم زندگی میکنن داداشم خیلی باشه ۱سال تواین خونه مهمون میخوادزن بگیره میمونیم منوبابام وپسرم ولی بابام یکم توهمه کارام دخالت میکنه کم حوصله است ازطرفی هم نمیزاره جدازندگی کنم میگه منم تنهام اینجوری ازتنهایی درمییام شمام تنها درست نیست هرکدوم تنها توخونه جداباشیم میگم بزارطبقه پایین بشینم جای مستاجرش کرایه هم میدم بازم میگه چه کاری صبح تاشب بالایی غذا باهم بخوریم برای خوابیدن فقط میخوای بری پایینی دیونه ای کرایه بدی بهم اینجابمون پولتم بمونه توجیبت چیکارکنم به نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه پدری همینه دیگه ..خونه شوهرم بجز شوهر صد نفر دیگه شوهر آدم میشن و دخالت میکنن چه برسه به خونه پدری بعد طلاق و جدایی 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

وا خب بمون پیششون

اخه پدرم خیلی کم حوصله است آمدیم بچه ام خواست فوتبال بازی کنه بلاخره پسر بچه است شیطون هی میخوادبگه بشین سرصدانکن ولی طبقه پایین دراختیار باشه پسرموبرمیدارم میرم پایین در اتاقم میبندم پسرم راحت بازی کنه بابامم اعصابش اروم باشه این فقط یکی از محاسن جدابودن 

خدا مادرتون و بیامرزه🖤 پدرتون درست میگه کجا امن تر از خونه پدری شما یکم حوصله به خرج بدی و بعضی وقت ...

مممنونم خدارفتگان شماهم بیامرزه نمیگم از بابام اینا جدا بشم که تو ی ساختمون باشیم فقط من طبقه پایین ایناطبقه بالا اخه پسر بچه شیطون میشه شاید خواست فردا فوتبال بازی کنه سروصدا کنه بابام هی میخوادبگه بشین نکن اعصابش نمیکشه خیلی بی حوصله است اونجوری باپسرم میرم‌پایین درم میبندم هرکار دوست داره بکن بابامم کلافه نشه 

خونه پدری همینه دیگه ..خونه شوهرم بجز شوهر صد نفر دیگه شوهر آدم میشن و دخالت میکنن چه برسه به خونه پ ...

الان پسرم هی میره درجه آبگرمکن رو دستگاری میکنه چون آبگرمکن زمینی تلویزیون رو ازپایه اش میگیره میکشه میکوبه روصفحه اش بابامم میگه نکن بیا اینور بخدا هی میگه کاش میتونستی تحمل کنی میدادی به اونا من اعصابم نمیکشه