2777
2789

امروز رفتم عینک اوسکولی خریدم ... 

حقوقم ماهی ۳تومن مدرسه دبیر غ انتفاعی ام ساعتی حقوق میگیرم یک دو روز تو هفته میرم سرکار ...

حالا در کنارش تدریس خصوصیام دارم که دایمی باشه خوبه...

از وقتی بابام فوت شده بشدت عقده ای شدم هی میخام چیز جدید بخرم ... 

عینکه واقعا بهم میومد ... 

شما هم مثل منید الکی خرج میکنید؟؟؟

اکسسوری ساعت عینک مقنعه جدید ست مانتو اداری جدید و...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز ندادن خرجش کردی😄

حالا که شده حداقل لذت ببر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عینک اوسکولی چیه؟😂منم یه مدت همین حدود حقوق میگرفتم یه هزاری پس انداز نکردم همش لباس و غذا شد ولی قراره برم سرکار درست و حسابی حقوقم درست و حسابیه باید طلا بخرم تا نتونم همشو الکی خرج کنم😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

خوشبحالت

چرا

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
هنوز ندادن خرجش کردی😄حالا که شده حداقل لذت ببر

بخدا ... قرض کردم 😅🤣

عینک اوسکولی چیه؟😂منم یه مدت همین حدود حقوق میگرفتم یه هزاری پس انداز نکردم همش لباس و غذا شد ولی ق ...

طلا گرمی ۴ با حقوق من نمیتونم بخرم ک تو این دوره هرچی بخری سوده 

طلا گرمی ۴ با حقوق من نمیتونم بخرم ک تو این دوره هرچی بخری سوده

آره عزیزم نمیشه منم حقوقم ۲۵۰۰ بود اون موقع طلا میشد خرید ولی من دلم لباس و وسیله میخواست😂الان میگم خوب همین چیزا که اون موقع خریدم کلی گرون شدن دیگه وسیله هم حکم طلارو داره😁

انشالله شمام یه کار بهتر با حقوق بیشتر گیرت بیاد

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

چرا

تو آرزوم داری زندگی میکنی

البته تلاش کردی و داری ثمره شو میبینی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀