2777
2789
عنوان

من کار درستی میکنم یا اون دختر

94 بازدید | 17 پست

من ازلحاظ مالی خانواده متوسط رو ب بالایی دارم نمیگمم تو رفاه فلان بودم اما کم کسری نداشتم هیچوقت اماباهمین حال همیشه اول واسه خانوادم خاستم بعد خودم سرکارم برم مطمنم بیشتر حقوقمو تو خونه خرج میکنم حتی پول توجیبی هامم تو خونه خرج میکردم 

حالا دختر همسایمون هست وضعشون خوب نیس پدرش تو  کارگری سوپری مادرشم میره تو خونه های مردم کارمیکنه

خود دختر هزینه دانشگاه نداشتن بده نرفت دانشگاه رفت سرکار دیروز دیدمش ایفون پرومکس گرفتع بود مشخص بود درامدش رو ب خانوادش نمیوه چون من یبار دیدم مادرش حتی کفشاشم پاره بود ولی دختر کفش و لباس انچنانی

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳

دختره جوگیره
وگرنه هر کس دیگه ای جاش بود یه کار خوب جور میکرد برای والدینش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حالا ذهنم ورگیر شده من کار درستی میکنم یا اون؟ من حتی با دوستام کافه هم میرفتیم همون چیز رو میخریدم می اوردم خونه موقع خرید اول میگم پدر مادرم اول بخرن کارم برم میارمش توخونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه هرکس یه جور زندگی میکنه و یه نظری داره

منم باشم به خودم میرسم ولیییی هوای خانواده امم حتما خواهم داشتم

بعدم اون دختر مگه چقدر درآمدشه که لباس آنچنانی و آیفون پرومکس و فلان میخره🤔🤔

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
دختره جوگیرهوگرنه هر کس دیگه ای جاش بود یه کار خوب جور میکرد برای والدینش

خووشم ی مدت مژه میکاشت کارش نگرفت نمیدونم الان چیکارمیکنه ولی میلینم مادرش خستع داعون لباس های بد میره سرکار بعد دختره چیتان پیتان ایفون مثلا ماشین لباش شویی نداشتن همسایه ها چندسال پیش پول گذاشتن روهم براشون خریدن چون تو یه اتاق تو خونه مادربزرگش زندگی میکردن مادرش تو ایوون سقف زده بود لباس میشست

دیگه هرکس یه جور زندگی میکنه و یه نظری داره منم باشم به خودم میرسم ولیییی هوای خانواده امم حتما خواه ...

خب فروشندگی ساده ام ماهی ۱۲ حقوقشه همشو خرح خودش میکنه ایفونم قسطی

دختره خیلی احمقه ولی شما هم به خودت بیشتز برس حالا در کنارش به خونه هم برس شایدم دوست پسر پولدار دار ...

ن من همه چیزم ب جا ولی میتونستم بهترم باشه ک مراعات میکردم مثلا ایفون بنظرم هزینه اضافی بود مسگفتم پولش ی حا دیگه خرح کنم بااین ک بابام میتونست بگیره

به نظرم هیچ کدوم تعادل ندارید تو باید یه اندازه برا خودت هم پس انداز کنی اونم باید یه اندازه به خان ...

ن پس اندازم همیشه خرج کردم کارم برم نمیکنم 

🥲