2777
2789

سلام و وقتتون به خیر

دوستان، من از هفته پنجم بارداری لکه‌بینی‌هام شروع شدن. دیگه با رسیدن هفته ششم، لکه‌بینی تبدیل شد به خونریزی... شیاف و آمپول‌های تجویزی پزشک رو هم استفاده کردم ولی خب فایده‌ای نداشت دیگه... امروز وارد هفته هفتم شدم که از صبح دردهای شدیدی بیشتر از درد پریودی و کمتر از زایمان شروع شدن و بالاخره بعد از چند ساعت درد شدید، یه لخته‌ی خونی گوشتی ازم دفع شد... که نمیدونم چیه اصلا... عکسش رو توی پست بعدی میذارم. لطفا عزیزانی که چندششون میشه یا حساس هستن از این تاپیک تشریف ببرن تا اذیت نشن... دوستانی هم که میدونن و تجربه‌ش رو داشتن بهم بگن چی بود این... جنین، کیسه، هماتوم، چیه... 

این جهان کوه است و فعلِ ما ندا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته هفتم بودی؟ سوند رفته بودی؟ قلب تشکیل شده بود؟

سونو هفته پنجم رفتم که فقط کیسه و زرده دیده شد. گفت هفته هشتم بیا برای قلب که دیگه اینجوری شد. امروز تازه رفته بودم توی هفته هفتم...

این جهان کوه است و فعلِ ما ندا...
جفت مگه توی هفته‌های اول به این بزرگیه؟

نمیدونم والا من هم تجربه نداشتم فقط از روی ظاهر چیزی که تو عکسا دیدم میگم شاید هم اشتباه کنم شما حتما باید بری سونو وضعیتت رو چک کنی