2777
2789
عنوان

کار بدی کردم با مادرم

208 بازدید | 22 پست

من مادرشوهرم عمل کرده همه ی اقوام میاند ملاقات امروز مادرم اومد برای ملاقاتش قبلش اومد خونه ی من دیدم یدونه آب میوه آورده ،کلا برای ملاقات جفت آب میوه یا جفت شیر یا میوه و نبات اینا میبرند اینجا،پدرم گفت کافیه دیگه ؟!(چن روز پیش ملاقات یکی دیگه رفته بود دو کیلو موز خریده بود)موقع رفتن من به مادرم تخم مرغ و نبات هم دادم گذاشت کنارش که کم نباشه چون مادر جاری هام همشون دست پر اومده بودن نخواستم خار بشیم بنظرتون کار من اشتباه بود مادرم معذب شد ناراحت شد از دستم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی خدایی ی آبمیوه زشته، خوب مردی ارزش مادرت و بالا بردی ک ی وقت بهش چیزی نگن بعدا خوانده شوهرت، ...

نه هیچی نگفت ولی تو خودش انگار ناراحتی از دستم نمیدونم اخه میگم چرا گدا بازی در میارید

ن عزیزم حق داشتی ی ابمیوه خیلی کمهولی ندیده بودم برا عیادت نبات و تخم مرغ ببرن خیلی برام جالب بود رو ...

ای خواهر 

ما که یعنی تو شهر بزرگی هم هستیم 

یه خانواده میشناسم 

خیلی کارااشون برام عجیب 

میرن عیادت

دو عدد تاید میبرن 

کمی میوه از داخل یخچال خودشون در میارن همون‌طور که سرد هست میبرن و چیزای عجیب دیگه 

هیچی اینجا رسید خسیس بازی در آوردن یه دونه آب میوه فکر کن

آره دقیقا خسیس بازی در آورده

وگرنه باید خرج خوبی میکرد که همه نافشون برسه به زمین 

نه همینطوری یه دونه آبمیوه مصنوعی مثله وصله ناجوری بیاره عیادت 😑

نه عزیزم شما خانواده همسرت رو بهتر می‌شناسی اشکالی نداره دو روز دیگه مادرت بهش فکر هم نمیکنه آدم با ...

خانواده شوهرم دقت دارن تو این جور چیزا چون مادرشوهرم همیشه دست پر میره عیادت همه دست پر میومدند حالا مال ما دست خالی