2777
2789
عنوان

کنکور

185 بازدید | 7 پست

بچه ها من امسال کنکور دادم ،اگر روزانه قبول شم میتونم ۴۰۵ کنکور مجدد بدم ؟ یا حتما باید قبلش انصراف بدم منظورم قبل از ثبت نام  برای کنکور ۴۰۵ هست 

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بله عزیزم اگر بخوای دوباره کنکور بدی باید از دانشگاه انصراف بدی 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
بله عزیزم اگر بخوای دوباره کنکور بدی باید از دانشگاه انصراف بدی

چقدر میشه هزینه انصراف از روزانه ؟ شما میدونید؟  

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر میشه هزینه انصراف از روزانه ؟ شما میدونید؟

چه رشته ای عزیزم و ترم چند؟!

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
چه رشته ای عزیزم و ترم چند؟!

معلوم نیست هنوز نرفتم جمعه نتایج میاد شاید پرستاری یا اتاق عمل یا مامایی یا علوم ازمایشگاهی 

که هیچ علاقه ای بهشون ندارم :) ولی خانواپم مجبورم میکنن

فکر کنم محرومیت داره تو دفترچه نوشته شده بود

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
معلوم نیست هنوز نرفتم جمعه نتایج میاد شاید پرستاری یا اتاق عمل یا مامایی یا علوم ازمایشگاهی که هیچ ع ...

عزیزم باهاشون صحبت کن قانعشون کن علاقه نداری اذیت میشی اینطوری که

شما دوباره میخوای کنکور بدی ؟! 

درمورد هزینه هام عزیزم متاسفم من خبر ندارم دقیق خبر ندارم هنوز این قانون هست یا نه بازم تحقیق کن که اگه از دانشگاه دولتی انصراف بدی کنکور شرکت کنی قبول بشی دولتی روزانه نیازی به پرداخت هزینه نیست

عزیزم باهاشون صحبت کن قانعشون کن علاقه نداری اذیت میشی اینطوری کهشما دوباره میخوای کنکور بدی ؟! درمو ...

همین الان تو یه برزخی هستم که نمیشه توصیفش کرد اصلا قانع نمیشنننن اصلا :) 

مرسی عزیزم ❤️