2777
2789

یه ساعت قبل ناهار شوهرم باهام بحث کرد که من بخاطر شما ها میرم سر کار و دنبال علایقم نرفتم و... منم هیچی نگفتم از اتاق اومدم بیرون اونم خوابید

الان پسرم رو فرستادم صداش کنه ناهار بخوره،اومد هی با بچه دعوت کرد تا سفره بندازم،آخرم یه قاشق خورد و رفت

باید برم سراغش بگم بیا و آرومش کنم......

یا ولش کنم 

اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن 

بذار به کارای بدش فکر کنه 😂

بذارین آروم بشن 

اونوقت حس طلبکار بودن نمیکنن

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

برو سراغش با محبت بهش نگاه کن باهم صحبت کنید بوسش کن نوازشش کن نزارید دعواهای الکی زیاد طول بکشه 

هیچوقت هم بخاطر غرور نگید نه من سراغش نمیرم

مشکلتونم اووونقد بزرگ نیست که به سادگی حل نشه 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸

فعلا ولش کن 

ولی چندساعت برو سراغش

میگن اگر بحثی که توش سوء تفاهم و غیره بوده تا 24 ساعت حل نشه تبدیل به بحث و سوءتفاهم های بزرگتری میشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد