بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم داشتم در مورد روماتیسم در بارداری میخوندم که به تاپیکهای قدیمی شمارسیدم ، و به بقیه تاپیکات سرزدم
دیدم باردار شدی
خیلی برات خوشحال شدم
امیدوارم از بزرگشدن کوچولوت لذت ببری و عاقبتش بخیر باشه
((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
سلام عزیزم داشتم در مورد روماتیسم در بارداری میخوندم که به تاپیکهای قدیمی شمارسیدم ، و به بقیه تاپیک ...
نمیدونی با خوندن این پست چقد حس خوبی بهم دست داد و اشکام بی اختیار اومد ، ممنون بابت دعای قشنگت و دل مهربونت 😭😭😘😘🥰🥰💋💋الهی ب تمام آرزوهای قشنگت برسی عزیزم 🥰
نمیدونی با خوندن این پست چقد حس خوبی بهم دست داد و اشکام بی اختیار اومد ، ممنون بابت دعای قشنگت و دل ...
عزیزدلم خوشحالم که تونستم سهمی کوچکی داشته باشم توی حال خوبت😍🫂💚ممنونم از دعای خیرت
((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»