سلام عزیزم داشتم در مورد روماتیسم در بارداری میخوندم که به تاپیکهای قدیمی شمارسیدم ، و به بقیه تاپیکات سرزدم
دیدم باردار شدی
خیلی برات خوشحال شدم
امیدوارم از بزرگشدن کوچولوت لذت ببری و عاقبتش بخیر باشه
((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
سلام عزیزم داشتم در مورد روماتیسم در بارداری میخوندم که به تاپیکهای قدیمی شمارسیدم ، و به بقیه تاپیک ...
نمیدونی با خوندن این پست چقد حس خوبی بهم دست داد و اشکام بی اختیار اومد ، ممنون بابت دعای قشنگت و دل مهربونت 😭😭😘😘🥰🥰💋💋الهی ب تمام آرزوهای قشنگت برسی عزیزم 🥰
نمیدونی با خوندن این پست چقد حس خوبی بهم دست داد و اشکام بی اختیار اومد ، ممنون بابت دعای قشنگت و دل ...
عزیزدلم خوشحالم که تونستم سهمی کوچکی داشته باشم توی حال خوبت😍🫂💚ممنونم از دعای خیرت
((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»