2777
2789

من و همسرم یارانمونو اسفند سال پیش جدا کردیم الان یارانمون قطع شده و دهک خانوارمون 8 هست!!!!!

واقعا نمی‌دونم به چه حساب 

باغ و زمینی که داریم سند تک برگ نداره که ثبت شده باشه 

ماشینمونم زدیم به اسم مادر شوهرم 

خونه هم نداریم 

فقط یه ماشین دیگمون به اسم همسرمه که اونم ثبت نامی و اقساطی خریدیم 

کسی می دونه کجا پیگیری کنم که درست بشه؟؟

اولش ۷ بودیم اعتراض زدیم شده ۸😐😐😐

🌱✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم ۷بودم اعتراض زدیم شد۸🤐تازه فقط ی خونه ۱ونیم میلیاردی داریم همین ولی بخاطر همین خونه خیلی پول می اومد تو حسابمون طی این یک سال

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

حقوق شوهرم خیلی بالا نیست اما یه مدت خواستیم وام بگیریم پول تو حساب بود🙁خب یه مدت درست بشه اعتراض ب ...

آره بزن شاید درخواستتون قبول کردن. به هرحال تلاشت و بکن

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله
ما از ۴ اومدیم ۲ بدون اینکه اعتراضی زده باشیمماشین هم بنام خودمونه خونه نداریم ، همینجوری مارو گذاشت ...

خب خوبه که 

هر چی پایین تر بهتره 

بالا بره بده یارانه تعلق نمیگیره

🌱✨

ماهم ۷بودم اعتراض زدیم شد۸🤐تازه فقط ی خونه ۱ونیم میلیاردی داریم همین ولی بخاطر همین خونه خیلی پول م ...

برا شما هم درست نشده؟

پیگیری نکردی ببینی جز سیستمی کجا میشه اعتراض کرد؟

هر چند ماه یکبار دهک بندی میکنن؟ 

🌱✨

خب خوبه که هر چی پایین تر بهتره بالا بره بده یارانه تعلق نمیگیره

میدونم منظورم اینه ب اعتراض و این چیزا نیس ما بدون اعتراض ۲ هستیم الان ، من شنیدم اصن کاری ب خونه و ماشین ندارع دهک بندی اصن اصول خاصی ندارع همینطوری دادن

افغانی ریپلای نزنه
احمقن دیگه تازه ما اونموقع که دهکمونو درآوردم فقط پول وام ازدواجمون تو حساب بود همونو گردش حساب ،واس ...

خدا لعنتشون کنه 

برا همین وام ازدواج ضامن ببری برا ضامن گردش حساب رو کم میگی ن برا یارانه بالا😒😒

🌱✨

میدونم منظورم اینه ب اعتراض و این چیزا نیس ما بدون اعتراض ۲ هستیم الان ، من شنیدم اصن کاری ب خونه و ...

اره گردش حساب هم ربط داره 

البته به اسم 

معلوم نیس چه میکنن برا خودشون 

یکی از عمه هام نصف زمینهای شهرمون مال اونه بعد یارانه داره 

🌱✨

اره گردش حساب هم ربط داره البته به اسم معلوم نیس چه میکنن برا خودشون یکی از عمه هام نصف زمینهای شهرم ...

ن بخدا ربط نداره ما گردش حسابمون نسبت ب خواهرم ک دهک ۵ هست خیلی بالاتره ، اونا ک حتی ماشین هم ندارن

افغانی ریپلای نزنه
ن بخدا ربط نداره ما گردش حسابمون نسبت ب خواهرم ک دهک ۵ هست خیلی بالاتره ، اونا ک حتی ماشین هم ندارن

امضات 😂😂😂😂😂😂👌

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔