2777
2789

عمل نمی خواد خودت هم می تونی برداری. من از وقتی که روی زبونم رو مسواک میزنم دیگه سنگ لوزه ام رفع شده.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اره برو عمل کن من ۲۸مرداد امسال رفتم عمل هزینش خیلی نی فقد اگ سنت بالاس باس یجوری بری بتونی مخ دکتره و بزنی چون راحت قبول نمیکنن حتی اگ جوابت کردن پیش یه دکتر دیگ برو من بعد عملمم باز بوی دهان داشتم فهمیدم ع معدمه امرو قرص لاکتوگام خوردم کلن بوش رف خیلب خوبه اگ لوزه داشتم الان این قرصه هم جواب نمیداد ،همه ی سختیش دو هفته ی اوله یجا برو ک ع روشایی غیر جراحی استفاده میکنن

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه راه دیگه هم اینک ک بری پیشه یه دکتری حفره های لوزتو بالیزر ببنده یکی ع کاذبرا اینکارو کرده بود ولی نمیدونم باس کجا بری و اینک برگشت پذیره یان

عمل نمی خواد خودت هم می تونی برداری. من از وقتی که روی زبونم رو مسواک میزنم دیگه سنگ لوزه ام رفع شده ...

من امروز چند تا دراوردم ولی حس میکنم کامل درنیومده و خب من دنبال درمان کاملم 

منم روی زبونم رو مسواک میکشم ولی تاثیری حس نکردم

اصفهان

قربونت منم اصفهان رفتم برو بیمارستان عسکریه دکتر محمدی انقددد دستش سبکه ک نگو گفتم حالا هروقت رفتم اصفهان حتمن یه شیرینی شکلاتی چیزی برا تشکر ببرم براش،الکی میترسوننت میگن تا دوماه درد داری فلان اصن برا من اینطور نبود تنها مشکش غذاخوردنه ک محدود میشه ک اونم برا دوهفتس ..اگ خواستی عمل کنیو سوالی مشکلی چیزی برات پیش اومد تگم کن بت بگم چیارو رعایت کنی

قربونت منم اصفهان رفتم برو بیمارستان عسکریه دکتر محمدی انقددد دستش سبکه ک نگو گفتم حالا هروقت رفتم ا ...

ممنونم از مهربونیت لطف کردی 

فقط این دکتری که معرفی کردی با جراحی برمیداره یا لیزر؟

ممنونم از مهربونیت لطف کردی فقط این دکتری که معرفی کردی با جراحی برمیداره یا لیزر؟

قربونت برم،با لیزره همون روزم مرخصت میکنه اگ بعد تمیز کردن لوزه ها هر هفته دوباره درمیاد حتمن اینو بش بگو ک قبولت کنه من چارتا دکتر عوض کردم تا یکیشون بالاخره قبولم کرد

قربونت برم،با لیزره همون روزم مرخصت میکنه اگ بعد تمیز کردن لوزه ها هر هفته دوباره درمیاد حتمن اینو ب ...

من تازه امروز متوجه شدم و برای بار اول تمیز کردم حالا باید دقت کنم🥲