عمل نمی خواد خودت هم می تونی برداری. من از وقتی که روی زبونم رو مسواک میزنم دیگه سنگ لوزه ام رفع شده.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
اره برو عمل کن من ۲۸مرداد امسال رفتم عمل هزینش خیلی نی فقد اگ سنت بالاس باس یجوری بری بتونی مخ دکتره و بزنی چون راحت قبول نمیکنن حتی اگ جوابت کردن پیش یه دکتر دیگ برو من بعد عملمم باز بوی دهان داشتم فهمیدم ع معدمه امرو قرص لاکتوگام خوردم کلن بوش رف خیلب خوبه اگ لوزه داشتم الان این قرصه هم جواب نمیداد ،همه ی سختیش دو هفته ی اوله یجا برو ک ع روشایی غیر جراحی استفاده میکنن
اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه راه دیگه هم اینک ک بری پیشه یه دکتری حفره های لوزتو بالیزر ببنده یکی ع کاذبرا اینکارو کرده بود ولی نمیدونم باس کجا بری و اینک برگشت پذیره یان
اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
شما چند سالتونه ؟ چون میگن تو بزرگسالی عملش سخت تره
۲۵سالمه ن چرت میگن فقد مدت زمان نقاهتش طولانی تره
قربونت منم اصفهان رفتم برو بیمارستان عسکریه دکتر محمدی انقددد دستش سبکه ک نگو گفتم حالا هروقت رفتم اصفهان حتمن یه شیرینی شکلاتی چیزی برا تشکر ببرم براش،الکی میترسوننت میگن تا دوماه درد داری فلان اصن برا من اینطور نبود تنها مشکش غذاخوردنه ک محدود میشه ک اونم برا دوهفتس ..اگ خواستی عمل کنیو سوالی مشکلی چیزی برات پیش اومد تگم کن بت بگم چیارو رعایت کنی
ممنونم از مهربونیت لطف کردی فقط این دکتری که معرفی کردی با جراحی برمیداره یا لیزر؟
قربونت برم،با لیزره همون روزم مرخصت میکنه اگ بعد تمیز کردن لوزه ها هر هفته دوباره درمیاد حتمن اینو بش بگو ک قبولت کنه من چارتا دکتر عوض کردم تا یکیشون بالاخره قبولم کرد