2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم با یه خانوم اومد خونه

489 بازدید | 32 پست

زنگ زد گفت من با همکارم دارم میام منم برای اینکه خودم رو نشون بدم ۳ نوع غذا درست کردم کلی زحمت کشیدم وقتی اومد دیدم با یه خانوم هست و یه خانوم سانتال مانتال با آرایش غلیظ خط چشم بلند رژ قرمز اومده و خانومه هم می‌خنده و میاد خلاصه اومدن غذاشون خوردن بعدم گفتن میرن تو اتاق حساب هارو چک کنند ولی وقتی رفتن تو اتاق همش صدای خنده و شوخی میومد در هم بستن منم نرفتم داخل بعد یک ساعت هم خانومه اومد بیرون و رفت ! بنظرتون داره بهم خیانت می‌کنه یا واقعا همکارشه و باهم فقط کار میکنند؟�

این پیامو توی اینستا ی نفر نوشته بود و از ما میخواست نظر بدیم آخه آدم چقدر می‌تونه ساده باشههه وای اعصابم خورد شده !😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ثریا قاسمی طور وارد میشد میگفت خبه خبه دوتا همکار خوب باهم خلوت کردین و بعدم خونه رو به آآآتیش میکشید  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد