2777
2789
عنوان

ساک حاملگی بدون جنین

879 بازدید | 18 پست

سلام.من اولین روز اخرین پریودم ۳ مهر بوده.دیروز رفتم سونو و گفتن شما ۵ هفته داری.فقط ساک حاملگی به قطر ۹.۴ میلی متر مشاهده شد.یعنی برای جنین زود بوده؟؟!!😔😔😔گفت ۲ هفته دیگه برم سونو.نظر شما چیه دوستان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر خوب پیدا کن از الان برو تحت نظرش اون خودش میگه کی بری و ویزیت بعدیت کیه عزیزم ایشالله به سلا ...

یعنی الان دکترم بهترین دکتر اصفهان.رئیس مرکز ناباروری اصفهان که وقت گرفتن از خیلی سخته.اما خودم تصمیم دارم عوض کنم.چون برای دیدنش خیلی باید منتظر موند و سریع هم میبینه و وقت نمیذاره.چون‌مرکز خیلی شلوغه و از همه شهرها میان

تازه ۶ هفته با سونوی واژینال میتونن تشخیص بدن.بذار ٧ هفته برو منم هفت هفته و یه روز رفتم قلبشو گوش د ...

یعنی در عرض یکی دو هفته جنین رشد میکنه؟بنظرتون من چی بخورم برام بهتره؟

هر روز با روز قبل کلی تفاوت داره و امروز تا فردا کلی بتای بچه می ره بالا .شما فقط ویتامین A نخور مثلا آب هویچ و جگر نخور .بقیه چیزها تقریبا بدون مشکله خوردنش

عزیزدلم زود رفتی سونو، مطمئن باش دو هفته دیگه بری قلبش تشکیل شده، در ضمن یه چیزی میگم که شاید باورت نشه، جنین تو سه ماهه اول روزانه رشد میکنه، یعنی من رفتم سونو ۴سانت بود ۳روز بعدش رفتم سونو ۷ سانت شده بود، دکتر میگفت روزانه بچت رشد داره

نیازی نیس چیزی بخوری جنین خودش بخواد رشد کنه رشد میکنه.فقط استرس و نگرانی رو از خودت دور کن عزیزم.ایشالا که صدای تاپ تاپ قلبشو میشنوی

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
نیازی نیس چیزی بخوری جنین خودش بخواد رشد کنه رشد میکنه.فقط استرس و نگرانی رو از خودت دور کن عزیزم.ای ...

ممنونم.انشالله.همچنین نی نی شما به سلامتی رشد و کنه و به دنیا بیاد