2777
2789
عنوان

تعبیر این خواب و کسی می‌دونه

37 بازدید | 6 پست

من خواب دیدم تو یه بیابونی هستم بعد یه مشته مار اونجا هستن و من از ترس مار ها فرار میکنم ولی اونا دنبال من نیوفتاده بودن جلوتر رفتم و یه پیر مردی و دیدم اون منو کول کرد و تا سکویی برد چون از مار ها خیلی میترسیدم و اصلا جرعت نداشتم پامو زمین بزارم یکی از مار ها خودشو بزرگ کوچیک میکرد وای خیلی وحشتناک بود یکی هم بود با مار ها حرف میزد مار ها دنبال اون مرده بودن یعنی مرده به مار ها می‌گفت برو میرفتن

عزیزم دشمن تو خانواده یا دوستان یا اقوام نزدیک داری،حسادت 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مار دشمنه 

اما اینکه مارا کاریت نداشتن یعنی خودت واسه خودت دشمن تراشی میکنه و خودت از مشکلات زندگیت عول میسازی درصورتی که میتونی نترسی 

و پیرمرد ممکنه معنی گذر عمرت رو بده که با گذشت سنت از مشکلاتت عبور میکنی 

یا معنی یه کمک غیبی بده که برات راه نجات درست میکنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اون مرده که با مارا حرف میزد یه فتنگر تو فامیلتون هست که دشمنا رو تحریک میکنه و سوق گیری بهشون میده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دشمن تراشی؟ یعنی چی

یعنی فکر میکنی دشمن داری یا مشکلای زندگیت 

یا حس های بد زندگیت 

ممکنه یه حس بد از درون خودو باشه فقط واقعا دشمن بیرونی نباشه 

و اینکه تو میترسی و اونا کارت ندارن یعنی واقعا مشکل بزرگی نیس ولی تو حسابی برا خودت بزرگش میکنی این یعنی دشمن تراشی