2777
2789

بالای بکی از پرهای بینیم رفته تو 

دکتر گفته واست سابسیژن میکنم بعدشم فیلر میزنم

دکترم کارش خیلی خوب بود

اما منه نفهم وفتی آتل رو بینیم بود خودم هی فشارش میدادم که محکم بشه رو بینیم

نمیدونستم گند میزنم به غضروف بینیم 

بیچاره دکتر مونده که چرا این رفته تو 

بهش نگفتم خودم آتل رو فشار دادم🙁😔

حس پشمونیش داره داغونم میکنه 

بسکه خودمو سر زنش کردم

اون همه زجر کشیدم 

۸۵میلیون هزینه کردم

آخرشم اینجوری 🥹

عمل بینی واقعا" دردسر داره منم یک ماهه عمل کردم هنوز تو صورتم کناره های بینی ورم داره خود بینیم که ن ...

دقیقا من کلا افسرده‌شدم

همش نگران حرف بقیه هستم 

اونایی که خوب میشن واقعا شانس دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من کلا افسرده‌شدمهمش نگران حرف بقیه هستم اونایی که خوب میشن واقعا شانس دارن

واقعا" من اصلا" انتظار چنین نتیجه ای رو نداشتم سوراخ های بینیم بزرگ هستن نوکش اندازه توپ پینک پنگ خیلی زشت شده

واقعا" من اصلا" انتظار چنین نتیجه ای رو نداشتم سوراخ های بینیم بزرگ هستن نوکش اندازه توپ پینک پنگ خی ...

ببین ورم داری 

من کلا خیلی ورم ندارم

اما متاسفانه فرو رفتگی دیدم که کار خودمم هست

ماله تو درست شدنیه

ماله من نه 

چون غضروفمه

سلام خوبین عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم من یه تایپیک تو گوگل از پولیپ روده دیدم ازتون خواستم بپرسم دیگه در نیومد منم همسرم دوتا داشت سه میلی دیروز با کلونوسکوپی برداشت 

خیلی نگرانیم 🥺

سلام خوبین عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم من یه تایپیک تو گوگل از پولیپ روده دیدم ازتون خواستم بپرسم د ...

نه عزیزم من ۳سال پیش برداشتمش خداروشکر جاشم چیزی در نیومده ۲بار هم بعدش چک کردم که نداشتم 

ولی تا آخر عمرم باید چک بشم

اینجوری نیست که بیخیالش بشی