2777
2789
عنوان

خاستگارم گفت بیا ببینمتون من گفتم

1209 بازدید | 56 پست

نه نمیشه فکر میکردم زشته و منو سبک جلوه میده منو تاحالا ندیده  و عکسمم ارسال نکردم براش و از نطر اخلاقی و اعتقادی خیلی مورد پسندم بود الانم پیام داده میگه هرجور مایلید ان‌شاءالله شوهری خوبی نصیبتون شه و خدافظی کرد خیلی ناراحت شدم🥲😐 بنظرتون چیکار کنم ب واسطه مون بگم بیشتر آشنا شیم نمیخام از دستش بدم یا بیخیال شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار داشتی سر سفره عقد بعد خوندن خطبه چادر بزنی کنار و طرف ذوق مرگ بشه ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب میخوای تصورت کنه ؟ اول باید ببیندت بعد آشنای بیشتر 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

خب چرا نرفتی ببینیش😐 واقعا انتظار داری تا شب عروسی نبینتت؟؟

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 
اره آبجیم گفت سبک بازی میشه گولش رو خوردم

مگه خودت عقل نداری 

سبک بازی چیه تو قرن چندی مگه

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :)