2777
2789
عنوان

متوهم های خرافاتی

370 بازدید | 30 پست

معذرت میخوام بااین تندی گفتم ولی وقتی دیدم چقد تاپیکهای حس ششمی طرفدار داره میتونم فقط بگم خدا به داد خانواده هاتون با این سطح از جهالت برسه متاسفم

دیگه همه که عاقل نیستن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم خودمم فک میکردم خیییلی قویه و تو بازی های شانسی همیشه برنده میشدم.ب دوستم گفتم اینجوریه و بهش گفتم پسر بارداری من با چشمای خودم دارم پسرتو میبینم..دختر شد😂🤕

یادم افتاد اونچیزی ک تو ذهنمه عکس اونیکی دوستم با پسرشه ک گذاشته پروف

در این حد خرافاته هااااا

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏

من قبول دارم که آدم نباید گیر این چیزا باشه و خیلی ها دروغ میگن

ولی با چه علمی میگی خرافات؟

چیزی که درک کنی اوکیه و چیزی که درک نکنی خرافاته؟

حس ششم ، چشم سوم ، ابعاد دیگه ، ارتعاش ، انرژی ، خوندن افکار وجود داره ولی خارج از درک ما هست ولی یه سریا قدرت انرژی خونی بهتری دارن