2777
2789
عنوان

دخترم میگه آبروم رفته من نمیرم مدرسه 🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 153919 بازدید | 691 پست
جالب اینجاست دخترم میز آخر هست و اون همکلاسی میز دوم حتی کنار هم نبودن که بگیم شاید اتفاقی افتاده تو ...

عزیز دلم....

برو جرشون بده

به مدیر بگو باییییددددد کلاس دخترم عوض شه

پیگیر نشدن برو حراست آموزش و پرورش

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول چه مدرسه ای هست که صابون خودشون ندارن و بجه ها باید بیارن؟! این خودش یه موضوعه که باید اعتراض کنید .

موضوع مهمتر معلم هست و کار زشتش.

بگو با این کارت که به دخترم تهمت زدی پیش همه بی اعتبارش کردی و باید جلوی همه بچه ها بگی که اشتباه کردی و آبروشو بهش برگردونی

نمیدونم چرا آموزش پرورش علاقه داره از آسایشگاه روانی و بعضا حتی طویله ، نیرو استخدام کنه ‌! این رفتارها حتی از آدمهای کمی نرمالِ بی سواد ،که هیچ آموزشی برای برخورد با بچه ها ندیدن هم سر نمیزنه . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
معلما چرا انقدر خر شدن

یعنی خاااااک بر سرش کنن 

اصلا برفرض دختر من دزد 

تو باید اینجوری آبرو ببری 

بچه ۸ ساله هی جلوت قسم خدا بخوره تو تمام وسایلش رو بگردی 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

بروباهاش برخورد کن مگه زبون نداری بگواخه یه صابون چیه ک دخترم بخوادببره برااون دختره يه صابون بخربگوزشته علکی تهمت میزنی وابنکه به ناظم بگوکارشماهم زشتره

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

باید بری سراغ اون معلم بی شعورش و یادش بدی اگر میخواستی کیف بچه رو بگردی لا اقل میگفتی بیا بیرون از ...

ترجیحا،صابون هم گلنار باشه

تا بیشتر بخوره تو ذوقش

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
زنگ بزن به مدیر و شکایت معلم رو بدهبه معلم هم زنگ بزن و بنشونش سر جاشبگو اگه دخترم از مدرسه زده شه و ...

چه خبرتهههه😄

مادر باید سیاست داشته باشه 

قراره یک سال بچه ی این خانم زیر نظرش باشه

باید با درایت و سیاست رفتار کنه 

بروباهاش برخورد کن مگه زبون نداری بگواخه یه صابون چیه ک دخترم بخوادببره برااون دختره يه صابون بخربگو ...

از دیشب هزاااارررر تا راه به فکرم میاد 

میگم مستقیم برم اداره 

برم دعوا برم سر و صدا 

باز میگم برم فقط حرف بزنم و .....

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

خاک توسرمعلمش حالا ی صابون چی هست ارزش داشت دل این طفلی روبشکنه احمق لزسنش خجالت نکشید دخترت ک گفته بود صابون روکجا گذاشته بعضیا حیوانی درلباس آدمن برو جرش بده وبیا

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

چه معلم بیشعوری😑

حالا برفرض هم که دانش آموزی بخاد صابون دوستش رو عمدا برداره یا بدزده معلم چجوری به خودش اجازه میده براهمچین قضیه بی ارزشی غرور یه بچه رو جلو جمع بشکونه! 

به دخترت حق بده ناراحت باشه و امروز خودت باهاش برو مدرسه و با معلم درمورد رفتار اشتباهش صحبت کن