2777
2789

بسته ی ۷ گیگ ۶ تا ۱۲ ظهر ۷ روزه زدم الان دو روزِ خواب ب چشام حروم شده   منی که ۴ صبح می‌خوابیدم ۲ ظهر بیدار میشدم الان از ۵:۴۵ دقیقه عین جغدددد بالاسر گوشی ام تا ۱۱ این شورا ک یهو بیهوش میشم  این حجم از خساست درونم و تازه کشف کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم دانلود کن بعد ظهراببین 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

کار به خسیس بودن نبودنت ندارم ولی به چشمات و ساعت خوابت رحم کن

این مدلی که تو میخابی بیدار میشی هم چشمات به شدت آسیب میبینه هم پوستت خراب میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اتفاقا بهترین کاره برای   سلامتی باید ساعت ۱۱ شب بخوابی قبل ۸ بیدار شی.

با این کار ساعت بدنت تنظیم میشه

شب ها زود بخواب دیگه اذیت نمیشی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اتفاقا بهترین کاره برای سلامتی باید ساعت ۱۱ شب بخوابی قبل ۸ بیدار شی.با این کار ساعت بدنت تنظیم می ...

اوهوم خیلی اونجوری زندگی شیک و باکلاس میشه دوس دارم، اما ساعت بدنم اراذلِ

کار به خسیس بودن نبودنت ندارم ولی به چشمات و ساعت خوابت رحم کناین مدلی که تو میخابی بیدار میشی هم چش ...

خسیس نیستم اصلاااا تو این مورد نمی‌دونم چرا نرگدا بازی درمیارم، ولی اره بیخوابی سلامتی و میترکونه

نخندددد سرت میادا

خونه وای فای دارم‌

ولی سفر و اینا میریم بسته میخرم منم مثل شمام 😂

شوهرم میگه اگه اینترنت تو ظرف بود ازونا بودی که درش رو باز میکردی و لیس میزدی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اوهوم خیلی اونجوری زندگی شیک و باکلاس میشه دوس دارم، اما ساعت بدنم اراذلِ

به این کار،  به چشم فرصت نگاه کن ، امروز سعی کن نخوابی از امشب ساعت خوابت رو درست کن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ