2777
2789
عنوان

شیرین زبونی هاش😍😍😋😍مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4514 بازدید | 67 پست
دعا من منم این حس هارو تجربه کنم 😭

حتما میکنی عزیزم 

چرا گریه حالا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
فقط شیده🤣🤣🤣🤣

قشنگ با تشدید و محکم میگه😡😡😡

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرمایید. نوش جون. مبالچتون باسه. این برای شماست. 

اِسام میسه لفطا اوتبال بازی نتنی. 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
یک سال و ۵ ماهشه نی نی من. اینقد کاراش خوشمزه است که میخوام یه لقمه چپش کنم. میگم مامان دوست داری یا ...

بیچاره مامانا انقدر زحمت میکشم آخر هم میشه بابا 

پسر من باباشو هزارتا بوس میکنه بعد میگم منو بوس کن دماغمو میکشه میخنده 😑

س ساله منتظرم هیچ ب هیچ

دکتر رفتی؟

علت چیه)؟

اوخیییییی الهییی😍😍😍😍اول صبحی ضعف رفتم

🥰🥰🥰

😂😂😂خدا حفظش کنه برات پسرمنم به استخون می‌گفت اُسگودون

زبونم رگ به رگ شد🤣

عاااالی بود😅😅 خداحفظشون کنه

😅😅😅

مرسی

بیچاره مامانا انقدر زحمت میکشم آخر هم میشه بابا پسر من باباشو هزارتا بوس میکنه بعد میگم منو بوس کن د ...

اینم فقط باباش و دوست داره .

هنوز کوچیکه بیشتر به اشاره و اینا حرفاشو میزنه. 

آب میگه ،البته‌ آپ  میگه. هپو ، اَم ( خوراکی ) ،دیش یعنی جیش، ..