2777
2789

چ بهم ریخته وکثیف باشم وبوعرق بدم چ تیپ بزنم وآرایش کنم ولباس لختی بپوشم طرفم نمیادویه نگاهمم نمیکنه دق‌ کردم دیروز توخونه بود تیپ زدم ب خودم رسیدم اصلا براش مهم نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید از جای دیگ گرم نشده؟؟

هعی خواهردست رودلم نذار تاحالا صدبارخیانتشوگرفتم بارآخر گفت دیگه توبه اما خودمم دوباره شک کردم امااینبارزرنگ شده نمیدونم چجوری مچشوبگیرم

رفتار و صحبتت چی؟

از اونای که میرن تو مخ و دوست دارن تو همه مسایل حال همسرشون رو بگیرن هستی؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
الویت اول خودتون باشین

بابا منم ادمم احساس دارم دلم میخواددیده بشم بهم محبت کنه ب خداماهی یباربزور ...داریم نمیتونم تحمل کنم میترسم ب خاطراین کاراش منم حناقت کنم وبراه کج برم

هعی خواهردست رودلم نذار تاحالا صدبارخیانتشوگرفتم بارآخر گفت دیگه توبه اما خودمم دوباره شک کردم اماای ...

اگه مجبوری باهاش زندگی کنی بخاطر بچه ات یا هرچی باهاش نخواب طلاق عاطفی بگیر فردا هزار تا درد و مرض میگیری خدا نکرده زگیل تناسلی تو جامعه داره بیداد میکنه 

بابا منم ادمم احساس دارم دلم میخواددیده بشم بهم محبت کنه ب خداماهی یباربزور ...داریم نمیتونم تحمل کن ...

خوب باهاش حرف بزنین و بگین ناراحتین از این شرایط .شاید ایشونم دلایل خودشو داره

کاربر آقا

بابا منم ادمم احساس دارم دلم میخواددیده بشم بهم محبت کنه ب خداماهی یباربزور ...داریم نمیتونم تحمل کن ...

نه راه کج نرو خیلی اذیتی طلاق بگیر ولی خیانت نه،این خیانت اول به خودت و وجودته