من الان بچه ام دو سال و ۴ ماهشه. تازه الان آدم شدم یکم جون گرفتم فرز شدم صبح پامیشم عین آدم به خونه زندگیم و خودم و بچه ام میرسم انواع و اقسام غذاهای مقوی براش درست میکنم تازه مغزم داره کار میکنه واقعا بعد زایمان تا دوسال از شدت ضعف آدم انگار تو این دنیا نیست. واقعا نمیتونم خودمو ببخشم بعد زایمانم بشدت تنبل شده بودم.غذای کمکی از ۵ ماهگی بچه شروع کردم ولی تا ساعت ۲ ظهر خواب بودم هر چی بچه از گرسنگی بیدار میشد گریه میکرد سینه امو میذاشتم دهنش و میخوابیدم. ولی شیر که براش کافی نبود تازه ۲ بیدار میشدم یه فرنی سرسری میپختم بهش میدادم. بدون بادام. شاید کلا تا یک سالگی دو بار حریره بادوم بهش دادم.خودم از گرسنگی سرم گیج میرفت حالا فکر کنید شیرم میدادم. چون مادرشوهرم هر روز ساعت ۴ یا ۵ میومد خونمون اول از استرس اینکه خونه ام بهم ریخته اس میرفتم سراغ تمیزکاری آخر سر یه غذایی میپختم اونم نمیرسیدم بخورم مادرشوهرم میومد اونم واسه اینکه جلوش کم نیارم میگفتم اینو برا شام پختم وانمود میکردم صبح مث کدبانوها بلند شدم صبحونه بچه رو دادم ناهار پختم اینم شامه که پختم. خاک بر سرم وقتی فکر میکنم که این بچه ام چقد از دست من احمق گرسنگی کشیده میخوام خودمو بکشم. خاک تو سرم که شیرم کم بود دکتر و مادرشوهرم میگفتن این بچه نیاز به شیر خشک داره من گیر داده بودم که نه اگه شیرخشک بهش بدم شیر خودم قطع میشه. یکی نبود بهم حالی کنه این شیر تو گیرم طلا وقتی انقد کمه چه فایده ای برا بچه داره آخه. وای خدایا... لعنت بهم
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوایل زایمان بخاطر فشاری ک از هر جهت رو مادره هر رفتاری ممکنه پیش بیاد و این کاملا طبیعی ...
اصلا خودتو سرزنش نکن خداروشکر که به خودت اومدی ازین به بعد و درست کن
ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
تازه تو کتاب خونده بودم شکر برا بچه خوب نیست فرنی بی مزه درست میکردم تو کتاب نوشته بود مثلا یک قاشق مربا خوری شکر منم دقیقا همینقد میریختم مزه آب میداد فرنی. بعد میگفتم بچه ام چرا اشتها نداره. هر چی مادرشوهرم میگفت این بی مزه اس بخاطر همین بچه نمیخوره من میگفتم نه بابا بچه الان با هیچ مزه ای آشنایی نداره باید ذائقه اش با غذای کم شیرین عادت کنه بزرگ شد دیابت نگیره
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر