2777
2789
عنوان

یکی از تفاوت‌های زنان و مردان😄

233 بازدید | 23 پست

جالب بدونید یکی از تفاوت‌های زنان و مردان نوع نگاه کردنشان به آیینه است!

زن‌ها به آیینه نگاه می‌کنند تا اگر ایرادی در ظاهرشان پیدا شده ، آن را برطرف کنند درحالی که آقایان در آیینه نگاه می‌کنند تا خودشان را تحسین کنند چون آنها اصولا عیبی در خودشان نمی‌بینند !

لعنتیای بی عیب😂😐

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تا 18 سالگی که مدرسه کوفتی نذاشت صبحا بخوابیم،

تا 28 سالگی استرس کار و پول دراوردن و آینده،

بعدش بچه دار میشیم و تا 35 سالگی هم گریه بچه نمیذاره بخوابیم،

تا 50 سالگی هم باید صبحا زود بیدار شیم بچمون رو بفرستیم مدرسه،

تا 65 سالگی هم که از درد بیماری نمیتونیم بخوابیم،

بعدشم که میمیریم😕😏😇

شانس ما تا بیایم بخوابیم یکی میاد پیس پیس فاتحه میخونه میزنه به سنگ قبرمون بیدارمون میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

.

بعدی هم بگو

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ﺁﻣﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻓﺤﺶ میخورن 👇👇

-ﻋﮑﺎﺱ ﻋﮑﺲ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ

-ﺩﺍﻭﺭ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ فیفا ⚽️

-ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ

-ﮔﻮﯾﻨﺪﻩ ﯼ ﺗﻠﻔﻦ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺍﺳﺖ 📱

-ﺧﻮﺩ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ

-عمه های گرامیتان 

-کسی که تلگرامو ف یلتر کرده

-کسی که بهت گواهینامه داده😑😂‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

‎‌‌‌

اره مثلا با یه عالمه شکم و پشم بدن حتی دماغ گنده و موهای ژولیده فکر میکنن جذابن

اونوق ما باشکم زاییده شده و خستگی روزانه و فلان بیسار خودمونو نگاه میکنیم میگیم این چیه اخه 

البته من خودم این مدلی نیستم مگر وقتی ک  یکم شکم درارم برای خودم غر میزنم بعد میرم بستنی میخورم😂

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…