2777
2789
عنوان

پرواز روح

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 135 پست
این چیزا همش الکیه سمتشون نرو بعد یک مدتی دچار جدایی از واقعیت میشی. خواهرم دائم میخواست شیفت کنه و ...

درسته و اصلا اگ ظرفیتشو نداشته باشی دیوانه میشی نهایت طرف تو ۷۰ سالگی این چیزارو میبینه عادیه اما نباید دتبالش باشی و خطرناکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته و اصلا اگ ظرفیتشو نداشته باشی دیوانه میشی نهایت طرف تو ۷۰ سالگی این چیزارو میبینه عادیه اما نب ...

دقیقا

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من شدیدا اعتقاد دارم چون یکبار ناخواسته وقتی جسمم روی تخت خواب بود خودمو از بالا دیدم که خوابیدم و ا ...

خب عزیزم این در حد اتاق بود و تو خارج از اون محدوده نشدی درسته؟و نتونستی بری این امکان فقط تو عالم خواب هست ک اگر توی حواب بدونی خواب هستی و علم بر خواب بودنت پیدا کنی بشرط اینکه هیجان زده نشی و از خواب نپری میتونی هر جا ک دوست داری بری

[QUOTE=356226290]پرواز روح نیست اون جسم برزخی خب اگه کالبد روح انجام بدی میتونی روحتو به هرجا که دوس ...

منظورت از پرواز روح چجوریه پرواز واقعی رو نمیدونممممممممم اما اگع دوس داری روحت خدا رو درد کنه با تموم وجود درک کنه و حس پرواز و شادی مطلق بهت دست بده تا از تجربه هام بگم 

من خیلی راجع به این چیزا اطلاع ندارم ولی واسم جالبنچرا بَده؟

بد بودنش برای اینه ک از یه مرحله ای ب بعد چشم برزخی ک همون چشم سوم هست و وسط پیشونیه باز میشه و تو دیگ همه چیز رو بدون پده میتونی ببینی و اذیت میشی

منظورت از پرواز روح چجوریه پرواز واقعی رو نمیدونممممممممم اما اگع دوس داری روحت خدا رو درد کنه با تم ...

پرواز

تو عالم خواب تا حالا متوجه شدی تو مکانی هستی اما خودت رو نمیبینی و امکان داره خودت رو بالای یه ساختمون ببینی دقیقا مث همونه

بد بودنش برای اینه ک از یه مرحله ای ب بعد چشم برزخی ک همون چشم سوم هست و وسط پیشونیه باز میشه و تو د ...

اتفاقا یه مدت دنبال باز کردن چشم سومم بودم البته تمرین با آینه،ولی اونم نتونستم:(

چاکرا رو نمیدونم بنظر من دچار توهمات شده

هر شخصی نمیتونه چاکراه ۷ رو باز کنه و اگ باز کنه شدیدا اذیت میشه از نظر جسنی میگم 

مثلا ی شخصی ک سالها مدیتیشن میکرد و تو این کار بود اومده چاکراه اخرش ک چشم سومشه باز کنه تو حین مراسم  یهو یه ضربه شدید ب پهلوش خورده و دردش اومده و دیگع قطع کرده 

توهمات ک اگ دنبالش باشی فقط اذیت میشی و این باید کنا بذاره

پروازتو عالم خواب تا حالا متوجه شدی تو مکانی هستی اما خودت رو نمیبینی و امکان داره خودت رو بالای یه ...

خواب پرواز کردن نشونه چبه؟ 

گاهی خواب میبینم در حال پروازم خیلی لذت بخشه بهترین خوابه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.