تو رو قرآن تو رو روح پدرتون یه تاپیک جالب رو به دعوا و فحشا و بحث سیاسی نکشید ببینیم تهش چی میشه داشتم میخوندم که دیدم ترکید اگه کسی میدونه تهش چیشد لطفا برام تعریف کنه تاپیک از پسرم میترسم رو میگم این👇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه هاشو ول میکنه بعد 18 سال پسرشو میبینه عین عموش شده،،،،مذهبی,,,, ازش میترسه عموی بچه ها همسر سابقش بوده ،بچه ها از شوهر اولش،بعد فوت هسر اول با برادر شوهر ازدواج میکنه
کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪
آخه نمیدونم چیش ممنوغه این خانم با یک آقایی که خانوادش فوق العاده مذهبی بودن ازدواج میکنه برادر شوهر و خانواده شوهرم سر همچی بهش. گیر میدادن و بعد مرگ شوهرش با برادر شوهرش به دلیل رسم خانوادگی خانواده شوهرش ازدواج میکنه بعد به شرط پس نگرفتن بچه هاش طلاق میگیره بعد پسرشو نمیبینه چون اخلاقش شبیه خانواده شوهرش شده بود من. تا اینجاشو. فهمیدم خب این کجاش و چیش ممنوعه