2777
2789

سلام من 19 سالمه و بچه طلاق بودم و الانم یتیم 

عاشق بابام بودم و هستم ولی متنفرم از اون ( مادر) دوست ندارم اسمشو بگم جون بویی از مادری نبرده 

2 سالم بو طلاق گرفت و رفت بعد 4 ماهم با دوست پسرش ازدواج کرد و همون سال به توله سگ به دنیا آورد 

دلیل طلاق بابام این بود اون زن بهش خیانت کرده بود و بابام هم بهش گفته بود دست از سر این کارات بردارو زندگیت و بکن بچه امونو بزرگ کنیم اون هوس اون و کرده بود و رفتت 

اینم بگم از اون موقع که اون طلاق گرفته بود و با اون نامرد ازدواج کرده بود پدر بزرگ و مادرم بزرگ تردش کرده بودن ینی به هیچ وج نمیخواستن ببیننش

بعدشم رفته با یکی ازدواج بیشتر عمرش تو زندونه و موادی و دزد هست البته خدارو شکررررر خود‌شم میره خونه های مردم تمیز میکنه و خرج خودشو پسرشو میده 

بابام بعد 3 سال ازدواج کرد من خیلی سختی کشیدم اونایی که پیش نامادری بزرگ شدن خوب درک میکنن چی میگم 

هیچی گذشت تا سال گذشته بابام تصادف کرد و فوت شد 

الانم این دست از سرم برنمیداره میگه میخوام ببینمت و جبران کنم و از این حرفا 

پدر بزرگ و مادر بزرگم و خاله  و دایی هام اصلا راضی نیستن باهام حرف بزنه میگن زندگی از اینی که هست خرابتر میکنه و شوهرش نامرده و از اینجور چیزا

عمه ام میگه بزار واست جبران کنه ولی دلم راضی نیست ببینمش

اگه شما جای من بودید چیکار میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبول نمیکردم قاطیه زندگیم بشه ولی میگفتم فعلا پول به حسابم بزنه خواهریشو ثابت کنه 

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

اون خودش الان گرفتاره با کار کردن تو خونه مردم پول بده اخه

چجوری می خواد سالهای بی مادری رو جبران کنه بسپارش به خدای بزرگ زندگی خودتو بکن وسلام

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
بعدشم رفته با یکی ازدواج بیشتر عمرش تو زندونه و موادی و دزد هست البته خدارو شکررررر خود‌شم میره خونه ...

نمی‌دونم اصلا چی بگم 

ولی بد نیست به حرفاش گوش بدی و فرصت بدی بهش

الان پیش کی زندگی می‌کنی 

نه قبول نمیکردم قاطیه زندگیم بشه ولی میگفتم فعلا پول به حسابم بزنه خواهریشو ثابت کنه

خواهریشو ؟🥴

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

مطمئنی واقعا علت طلاق این بوده و همه چیو بهت راست گفتن ؟

حرفای اون خانمم شنیدی اصلا ؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

مطمئنی واقعا علت طلاق این بوده و همه چیو بهت راست گفتن ؟حرفای اون خانمم شنیدی اصلا ؟

وقتی پدر مادر خود آدم بگن مقصر 100 درصدی دختر خودمون بود 

وقتی حتی پدرم یا خوانواده پدرم حتی یبار بدشو نگفتن فقط گفتن قسمت بوده خوب این ینی چیی؟ 

وقتی پدر مادر خود آدم بگن مقصر 100 درصدی دختر خودمون بود وقتی حتی پدرم یا خوانواده پدرم حتی یبار بدش ...

درسته ولی به نظرم میتونی فقط یه بار فرصت جبران بدی بهش 🥲