2777
2789
عنوان

دیگه فهمیدم

110 بازدید | 11 پست

کسی که همه زندگیم بود خیلی دوسششش داشتم رفت بهم نگین خرافاتی اما من یه فالگیری میشناسم تمام حرفاش راست بود بهم گفت این پسر میاد و می‌ره مطمعنم حرفش راسته تو این نی نی سایت هم که به نرمی گفتم حس ششم گفتن اره می‌ره بذردت نمیخوره 

🙂💔 کلی دعا کردم صلوات فرستادم فقط برای اینکه خدا اونو پیشم نگه داره اما نشد 

به خدا گفتم اگه به صلاحم نیست توی خواب لطفا بهم توضیح بدید حالم خوب شه من نمیتونم با نبودنش کنار بیام اما خدا جوابمو ندادن 🙂💔 فقط قراره دلم شکسته بمونه چرا 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

اگه دلت روشن باشه هر نا ممکنی ممکن میشهفقد مهم دلته هرچقدم فکرت منفی باشه همون میشهبستگی به فالگیر و ...

اخه دلم هنوز امید داره میترسم با این امید اخرش اسمشو حتی روی اسم بچم بذارم من خیلی امید دارم نمی‌دونم این امیدم از کجا اومده باورت میشه بارها دلم خاست خودمو بکشم فقط این امید توم نباشه 😭😭😭

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت به خدا باشه اگه دلت روشنه درست میشه

شاید دلم خر 🥱💔

عزیزم تاپیک خودت میگم، 

من با نامزدم ۳ سال دوست بودم،بعد ۳ سال به بدتریننننن شیوه ممکن با نامردی تمام ولم کرد،من خیلی آسیب دیدم خیلی از شبا صبح نشد،از خدا قهر کردم،میفهمم حالتو،حالم خوب نشد تا وقتی که یه شب نماز خوندم نشستم سر سجاده با گریه و التماس از خدا خواستم گفتم به صلاحم کنش،بعد یکسال ما به هم برگشتیم و به خواست خدا چند مدت دیگه عقدمونه♥️ببین واقعا معجزه بود چون عمرا ما بهم برمیگشتیم

حالا هم بیخیال

کاملا رها کن،مال ت. باشه مال توعه خیالت تخت

راستی

۱۶۴۰ شماره حرم امام حسینه اگه همراه اولیم رایگانه بقیه خطا نصف قیمت

زنگ بزن درد و دل کن حالشو ببر

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

عزیزم تاپیک خودت میگم، من با نامزدم ۳ سال دوست بودم،بعد ۳ سال به بدتریننننن شیوه ممکن با نامردی تمام ...

اره اینو راست میگی که باید چشامو ببندم همه چیزو بسپارم به خدا 

اهم زنگ زدم گفت شماره اشتباه بعد زنگ زدم حرم امام رضا آنقدر گریه کردم تا اذان گفتن بعد اذان هم گریه کردم ۱۵دقیقه صحبت کردم باهاشون ((: اما بازم دلم گرفته 

راستی اجی واقعا تو این خبرهای بد زندگیم خوشحال شدم فهمیدم به عشقت رسیدی واقعا مبارکت باشه اجی 🙂🙂🤍 

اره اینو راست میگی که باید چشامو ببندم همه چیزو بسپارم به خدا اهم زنگ زدم گفت شماره اشتباه بعد زنگ ز ...

فدا بشم😘

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

ببین گلم خودت داری میگی کلی دعاکردی تابمونه اماببین چقدرخدادوستت داشته تا بعداضربه بدترنخوری فرض کن باهاش ازدواج میکردی این ادم هم آدم درستی نبوده کلا رفتنی بوده فرضا مشکلی پیش میومد بابچه یا بی بچه طلاقت میدادیا بهت خیانت میکرد اونوقت چه حالی داشتی؟ بازم اونجامیگی خدایا حاضرم خیانت کنه ولی برام نگهش دار نه واقعا میگفتی؟؟؟ انصافا داری ناشکری میکنی چون خودش میدونه چی خوبه چی بد فقط ازش بخواه همسر خوب شایسته وپاکی قسمتت کنه 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
ببین گلم خودت داری میگی کلی دعاکردی تابمونه اماببین چقدرخدادوستت داشته تا بعداضربه بدترنخوری فرض کن ...

بعد الان یکی همه زندگیشو میسپاره به خدا که ازدواج خوب کنه با یه مردی ازدواج می‌کنه میگه پس این حتما به صلاحم بوده اما شوهر معتاد میشه کتکش میزنه چی ؟ خدا صلاح ما رو میدونه؟

بعد الان یکی همه زندگیشو میسپاره به خدا که ازدواج خوب کنه با یه مردی ازدواج می‌کنه میگه پس این حتما ...

برای ازدواج بایدکلی تحقیق کنن بابتش خونواده خیلی مهمه این وسط و توهرمسیری خودمون مقصریم منظورم همه ماآدماست  که چه راهی روبخوایم بریم یه مردی هست رفیق بازه خب این میدونه این کارش زندگیشوبهم میریزه ولی به فکرخوشی خودشه خب اگه شعورداشته بخاطرزندگیش محدودیت ایجادمیکنه پس اون کسی که معتادشده قبلا معتادنبوده پس خودش مراقب نبوده وباعث بدبختی خودشوخونوادش شده این وسط خیلیا که دیدم زندگیشونودوست دارن تلاش میکنن وناامیدنمیشن وبه فکربدبخت بودن وخودکشی نمیفتن به فکرچاره میفتن میبرن مرکزترک اعتیاد وبعدش واقعاخوب شدن واون کسایی هم که برمیگردن سمت مواد ارادشون ضعیفه دراصل ایمانشون ضعیفه با خدا میشه به خیلی چیزارسید

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
عزیزم تاپیک خودت میگم، من با نامزدم ۳ سال دوست بودم،بعد ۳ سال به بدتریننننن شیوه ممکن با نامردی تمام ...

الان با همین آقا نامزد کردی؟

خودش رفت خودشم برگشت؟

چه خوب خوشبخت باشی الهی🥺

کاش منم مثل تو خوشحال بشم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️