2777
2789

بخدا دگ خسته شدم 

قیافم خوبه خانوادم خوبه ،خودمم خوبم ،تحصیلات بالا دارم دانشگاه درس میدم ،هر هنری بگی بلدم ،آشپزیم حرف نداره. کیک میپزم در حد لالیگا ،واقعا دگ چیکار کنم واسه ازدواجم ،تو دانشگاه فرد مناسبی ندیدم ،کلاس بیرون رفتم نبوده کسی ،هر جا رفتم نبوده ،تو خانواده ،تو فامیل تو دوستا ،مورد نامناسب حتی چند بار اومد خواستگاری بخدا طرف هیچی نداشت گفتم عیبی نداره ،پسر سالمیه قبول کنم ،ولی اونم رفت پستشم نگاه نکرد ،نمیدونم چیکار کنم ،خلا عاطفی دارم نیازع داره منو میکشه  ب خدا التماس میکنم اصلا منو نمیبینه😔۲۸سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی چی؟بابا سنتی خیلی خوبه طرف میاد جلو همه ی آپشناشو درنظر میگیری بعدا خواستی ادامه میدی تا بهش علاقه من شدی عقد میکنی.ولی تو دوستی اول علاقه من میشی بعدا آپشناش رو میشه بدرد نمیخوره.سنتی اصلا مثل قدیم نیس

چرا همه شماهایی که موقعیتاتون خوبه تنهایید عجیبه

کلا خواستگار کمه

من که الان قصد ازدواج ندارم ولی با تکجه به موقعیتیم که دارم عجیبه برای بقیه وقتی میگم که خواستگاریم نیست

امید بذر هویت ماست 💚🌱
کلا خواستگار کمهمن که الان قصد ازدواج ندارم ولی با تکجه به موقعیتیم که دارم عجیبه برای بقیه وقتی میگ ...

من هرچی دختر سر سنگین دیدم خواستگار از در و دیوارشون بالا میره

فکر کنم شماها زیادی تیپ میزنید

هر بژی کورد