2777
2789

کنیم... بچها سربازه، رشته ی دبیرستانش برق بوده، ک یبارم برق گرفتتش و درسشم خیلی خوب نبوده تو دبیرستان بخاطر فوت مادربزرگش. 

و اینکهه تو پادگان خیلی پسر خوبیه

کارای اداری انجام میده اونجا. من بهش میگم پیگیری کنه همونجا استخدامش کنن .فرمانده ش هم موافقه با اینکار.

رفیقاش بهش پیشنهاد کافه و بوتیک دادن ک باهم شریکی بزنن.

خودش گفت بره راننده ی گشت ساختمان سازی بشه، من گفتم نه!! دوست ندارم این شغلو.

حالا این رشته هاهم هست. میتونیم برا ترم بهمن ثبت نامش کنیم بدون کنکور. بنظرتون از بین این رشته های پایین ، رشته ای ک بشه ادامه داد و شغل پیدا کرد هست؟ و دیپلم داره، من میگم باید درس بخونه . دیپلم باشه خوب نیست...

سربازیش از ۶ صبحه تا ۲ ظهر.

دوست پسرمه. گفتم نامزد ک نترکه موضوع.

تازه بچها، تا الان ک ۲۰ سالشه، کلی شغل عوض کرده، از رستوران و اشپزیو کابینت سازیو پرنده فروشیو لوستر بستن و ... هر چی ک فکرشو بکنید تو بچگی و نوجوونیش انجام داده.

من نمیخام اینطوری باشه. 

میخام شغل ثابت پیدا کنه و همونو ادامه بده. از این شاخه ب اون شاخه پریدن فقط درجا زدنه..

اون سپرده دست من. میگه هر چی بگی همون کارو میکنم:)

من خودم با سپاه موافقم ک الان شناخته شده س اونجا و کارای اداریشونو راه میندازه . میشه دستشو بند کنه همونجا. این یه موردو ولی خودش مخالفه

میگه میفرستنم شهر دور ماموریت داره و...

چی کار کنیم

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

دنبال کار دولتی باشه این ی جا بند نمیشه وگرنه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخدام سپاه و ارتش بهترین گزینه اس

بنظرتون چطور میتونم متقاعدش کنم

تا به حال هر چی گفتم ، گفته چشم.

این یه مرد رو نمیدونم چی بگم...

الان سربازه، از اون محیط حالش بهم میخوره.

بهش گفتم مثل دانش اموز و معلمه. ک دانش اموز فراریه از مدرسه ولی  ب معلما راحتتره و کلی زحمت کشیدن تا معلم بشن..

بنظرتون چطور میتونم متقاعدش کنمتا به حال هر چی گفتم ، گفته چشم.این یه مرد رو نمیدونم چی بگم...الان س ...

ببین سرباز خیلی با کسی که کارمند اون محیطه فرق میکنه اتفاقا مثالت بسیار درست و منطقیه 

بازم اگه اینقدر از محیطش بدش میاد نمیدونم🤷‍♀️

دنبال کار دولتی باشه این ی جا بند نمیشه وگرنه

چه شغلی خب:))

مدرک تحصیلی هم ک نداره.

یسال دیگه از سربازیش مونده، من پیشنهاد دادم که این یسالو دانشگاه آزاد بخونه همین رشته هارو ک فرستادم ک بتونه کلاسارو یکی درمیون بره.

کاردانیشو دو ساله بخونه.

بعدشم برا کارشناسی ازمون بده و دولتی بره.

ولی رشته ای ک میخاد بره رو نمیدونیم چی باشه.

خودش میگه فقط پول توش باشه.

عااقه خاصی نداره.

بنظر شما چی کنیم

ببین سرباز خیلی با کسی که کارمند اون محیطه فرق میکنه اتفاقا مثالت بسیار درست و منطقیه بازم اگه اینقد ...

با دو تا بوس و بغل میشه راضیش کرد

بنظرت سپاه شغل مطمئنی هست؟

فردا نیاد بگه نازی ط کردی

ط گفتی

روحیه ش هم خیلی حساسه. میگه من برم اونجا بد اخلاق میشم.

بنظرت بد اخلاق میشه؟؟ عصبی میشه؟

سپاه رو نمیدونم ولی ارتش و نیروی انتظامی اصلااااااا حقوق نمیدن و چندرغازی ک میدن ب سختیش نمیارزه.

این الان سپاه هست. سربازه سپاهه.

یکی بهم گفت با مدیریت خوندن میشه بعدش آزمون استخدامی داد واسه بانک و کارمند بانک شد

بانک و اتفاقا امروز دیدم تو سایتش.

زده بود مدیریت بانکداری باید خونده باشی

با دو تا بوس و بغل میشه راضیش کردبنظرت سپاه شغل مطمئنی هست؟فردا نیاد بگه نازی ط کردیط گفتیروحیه ش هم ...

به نظر من بسیار مطمئنه اگه استخدام بشه البته

چرا بد اخلاق؟! اتفاقا دایی من نظامی بود الان بازنشست شده با این سن و سال پسر کوچیکش رو بزرگ میکنه کارای خونه رو هم صفر تا صد انجام میده و بسیار خوش اخلاقه فقط یه مقدار کم حرفه زنداییمم مهندسه صبح میره سرکار آخر شب میاد 

به نظر من بسیار مطمئنه اگه استخدام بشه البتهچرا بد اخلاق؟! اتفاقا دایی من نظامی بود الان بازنشست شده ...

میترسم که به روحیاتش نخوره‌

از وقتی با من اشنا شده، بش گفتم شلوار زاپ دار نپوش، یه وجب از هر زاپ شلوارش پیدا بود.

تیشرتاش طرح دختر روش بود گفتم نپوش. گفت چشم.

قلیون گفتم نکش، گفت چشم..

با نظام هم الان از روی خای.مالی خوبه جلو فرمانده ها و...

فردا نیاد بگه نازی ط منو عوض کردی! دیگه خودمو نمیشناسم!!

من دوستش دارم و دلسوزش هستم

میخام ک اون هم خوشحال باشه

میترسم که به روحیاتش نخوره‌از وقتی با من اشنا شده، بش گفتم شلوار زاپ دار نپوش، یه وجب از هر زاپ شلوا ...

ببین عزیزم با چیزایی که شما تعریف کردی شایدم نظام به دردش نخوره 

اگه دوست نداره بذار خودش باشه ولی از من به تو نصیحت از کافه و بوتیک هم چیز خوبی درنمیاد 

ببین عزیزم با چیزایی که شما تعریف کردی شایدم نظام به دردش نخوره اگه دوست نداره بذار خودش باشه ولی از ...

میدونم بخدا.