من چند روز پیش کیت استفاده کردم ( عکسشو پایین میذارم ) روز ۱۲ سیکل هاله انداخت، دیروز رفتم دکتر زنان سونو واژینال انجام داد گفت فولیکول بالغ نداری و بعید میدونم این ماه چیزی آزاد بشه در حالی که من دیروز و امروز کیت تخمکذاری مدیکور گذاشتم امروز تقریبا پررنگ شد ، ترشح سفید تخم مرغی هم داشتم امروزعکس کیت ها رو میذارم الان
دکتر گفت فولیکول هات کوچیکن شاید اصلا این ماه آزاد نشن
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دارم عزیزم روش نوشته نتیجه ۵ تا ۸ دقیقه درسته اون موقع خیلی پررنگ تره وقتی خشک میشه رنگش کم میشه این ...
ببین منم صبح انجام دادم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ببین نوشته اگر خط تست از خط استارندارد کمرنگ تر باشه منفیه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ مارکیه؟ گفتن مدیکور از همه دقیق تره منم اونو گرفتم ترشح تخم مرغی دارم چند روز قبل زیر دلم وحشتناک ...
Easy@home
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بقیه علائم رو هم داشتین ؟سونو آزاد سازی تخمک ندادین؟
سونو ندادم ولی منم مثل شما درد زیر دل و دارم بعلاوه ترشحات زیاد و بقول شما تخم مرغی، شفاف و لغزنده
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40