2777
2789

سلام بچه ها من امسال معلم شدم پرورشی ولی خب تو مدارس جاها پر شده بود دیگه افتادم مدرسه استثنایی به نظرتون میتونم اونجا موفق باشم....نمی‌دونم چرا ولی حس میکنم خیلی سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرسه استثنایی کار میکنم.بهت چی دادن تو مدرسه استثنایی ؟کلاس درس؟

نه پرورشی حقمو خوردن نفر دوم تو شهرمون بودم اینقدر جابه جام کردن تا آخر استثنایی بهم دادن نمیبخشمشون

نه پرورشی حقمو خوردن نفر دوم تو شهرمون بودم اینقدر جابه جام کردن تا آخر استثنایی بهم دادن نمیبخشمشون

عزیزم شما همونی که با خواهرت هر دو قبول شدید ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من مدرسه استثنایی کار میکنم.بهت چی دادن تو مدرسه استثنایی ؟کلاس درس؟

درخواست دوستی دادم لطفاً قبول کن من به راهنماییت نیاز دارم خیر ببینی اصلن نمی‌دونم از کجا شروع کنم

روزی دوساعت معمولا شبا ساعت ۱۲تا دو الی سه...نمره کتبیم شد ۳۲۰

ولی خوش به حالت سال اول متوجه شدی خیلی ها خبر نداشتند کیفیت بخشی رو، امسال رقابت سخت‌تر میشه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
عزیزم شما همونی که با خواهرت هر دو قبول شدید ؟

آره خداروشکر هر دوتامون قبول شدیم ولی من خیلی اذیت شدم سر تقسیم مدرسه تا جایی که امروز با گریه رفتم اداره انصراف بدم.

آره خداروشکر هر دوتامون قبول شدیم ولی من خیلی اذیت شدم سر تقسیم مدرسه تا جایی که امروز با گریه رفتم ...

نه بابا توهم، قوی باش چه انصرافی ،میدپنی چقدر زحمت کشیدی تا اینجا رسیدی،میدونی چقدر آدم ارزوشونه جای تو باشن ،خب مدرسه استثنایی باشه مگه چی میشه حالا سال های بعد عوض میشه حات

آره خیلی سخت شده رقابت امسال زیادتر میشه باید خیلی بخونید

شما چطور همون سال اول متوجه شدی؟