2777
2789
عنوان

تجربیاااا بیاین

65 بازدید | 7 پست

من نهمم به هنر علاقه دارم و معدلم بالای ۱۹ و نوده اگه تجربی برم در صورتی که علاقه زیادی ندارم چی میشه؟ 

چون میگم شاید هنر آینده نداشته باشه برم تجربی ولی علاقه ندارم زیاد .

لطفا راهنمایی کنین که تجربی چطوریه ، از کتاب های تخصصی تون بگین و حال و هوای کلاساش 

مرسی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون علاقه رفتی بالفرض سه سال دبیرستان رو یجور گذروندی بعدش رسیدی به کنکور چطور دووم میاری اونایی که علاقه داشتن موندن تو کنکورش شما که دیگه طاقت نمیاری 

برو دنبال علاقت

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

فیزیک برام سخت بود ...با اینکه تجربی بودم ...

خوبه درسخونن تقریبا بچه هاش

فقط باید واسه دانشگاه کنکور خیلیییییییییییییی بخونی چون بیشترین شرکت کننده رو داره و رقابت زیاد ...حتی اگه ت رشته های نظری هم تلاش نکنی زیاد رشته هاش تعریفی نیست

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

من خودم هنرم بیست بود علاقه خیلی داشتم اما مقابلش دیوونه پزشکی بودم آخرشم اومدم تجربی چون عاشق زیست و فیزیک و شیمی بودم الآنم هر چی فشار بکشم عاشقشونم چون بودم از قبل!اگه ذره ای علاقه نداری نرو پشیمون میشی اما نه اگه در برابر استعداد علاقه داری برو 

در ضمن دبیرستان واقعا آسون نیست اگه رشته ای که میری علاقه نباشه با سختیش محاله کنار بیای 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

اصلا وقتی علاقه نداری سمت تجربی نیاااا

زیست واقعا آسون نیست و تمام کنکورت به زیست وابسته هست و اگه علاقه نداشته باشی خوندنش برات سخت میشه و نمیتونی رشته خوب بیاری تهش آینده نداره اینجوری .

همون هنر برو بهتره از رشته ای که دوست داری میتونی درآمد زایی بکنی حتی تو دورانی که هنوز دیپلم نگرفتی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بدون علاقه رفتی بالفرض سه سال دبیرستان رو یجور گذروندی بعدش رسیدی به کنکور چطور دووم میاری اونایی که ...

به خدا ...موقع کنکور میفهمی چه شکری خوردی

من خودم ریاضی دوست داشتم مجبورم کردن برای تجربی 

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙