2777
2789
عنوان

اتاق کوچیک برای دو بچه

3091 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من بچه ی اولمو باردارم ولی تصمیم جدی برای بچه دوم دارم حالا ممکنه هم نیارم ولی احتمال اینکه دوتا بچه داشته باشم زیاده.

ما به تازگی خونه خریدیم که دو خوابه هستش خواب بزرگ مخصوص خودمو شوهرم هستش چون تو خواب کوچیک فقط تختمون جا میشه و خواب کوچیک رو گذاشتم واسه بچه ها.حالا من هنوز تختو کمد سفارش ندادم قصدم این بود تخت کودکو نوجوان سفارش بدم با یه کمد بزرگ چون اتاقش 9متره و کوچیکه.

از طرفی من به خاطر سنم بچه ی دومو نهاااایت 5سال دیگه میارم و خییییلی بعید میدونم خونمونو حداقل تا ده دوازده سال دیگه عوض کنیم.حالا میخوام بدونم به نظرتون الان واسه این بچه چطور تختو کمدی بخرم که هم از نظر مالی ضرر نکرده باشم هم واسه بچه دومم هم جا باشه.چون نمیخوام تا وقتی که تو این خونه هستیم هی تختو کمدشونو عوض کنم.اگه تو شرایط مشابه من هستین یا ایده ای برای دکوراسیون دارین ممنون میشم بگین.

البته خودم فکر میکنم باید بیخیال تخت کودکو نوجوان بشم تخت نوزادی حداقل به صرفه تره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین باشوهرت اتاق کوچیکه از این تختای تاشو هم بگیرین گناه دارن بچه ها نیاز به فضا دارن برا بازی و فع ...

خودمم به این فکر کردم ولی آخه وسایل ما خیلی بیشتره فقط تختمون تو اتاق کوچیک جا میشه دراور و پاتختی هارو چی کنم.به همشونم نیاز دارم نمیتونم ردشون کنم بره.سالنمون خیلی بزرگه.مطمئنا جای بازیشون میشه تو سالن.ههه

به نظر منم خودتون برین اتاق کوچیکه....چون بچه ها علاوه بر جای خواب به جای بازی هم نیاز دارن....فکر کنید کلی اسباب بازی باید تو اتاق جاکنید....تازه وقتی به سن مدرسه رسیدن باید فضای مشق نوشتن هم داشته باشن...

در دوره ای که ازآن 
خودمم به این فکر کردم ولی آخه وسایل ما خیلی بیشتره فقط تختمون تو اتاق کوچیک جا میشه دراور و پاتختی ه ...

شمامیتونی تخت دوطبقه بخری...یا تخت کمجا...یا کلا یه تخت فعلا برای اولی بخری..بعدا برای دومی یه گهواره کنارتخت خودتون بگیری...انشاا...تااون موقع که دومی یکم.عاقل بشه خونتون رو عوض میکنید

به نظر منم خودتون برین اتاق کوچیکه....چون بچه ها علاوه بر جای خواب به جای بازی هم نیاز دارن....فکر ک ...

اصلا به فضای کارای مدرسشون فکر نکرده بودم فکر میکنم اون موقع دیگه حتما باید خونه رو عوض کنیم.مخصوصا اگه هردو برن مدرسه

من هم اتاق کوچیییک رو برای خودمون برداشتم ..اتاق بزرگ رو به بچه هام دادم...اگه قرار باشه سالن هم برای بچه ها باشه ..که خونه همیشه خدا ریخته پاش و نامرتب خواهد بود..

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
با اجازه استارتر دوتا بچه با جنس مخاف رو میشه تو ی اتاق وسایلشونو گذاشت؟ ی پسر 4.5 ساله دارم ی دختر ...

خواهش میکنم.

وای اتفاقا منم به این موضوع فکر کردم که اگه دوجنس مخالف باشن چی باید بکنم ولی دیگه واسه این فعلا فکرمو درگیر نکردم خیییلی زوده