2777
2789

یه خانواده هایی رو می بینم که آقا خیلی پیگیره کارهای خانومش میشه هواشو داره مرخصی میگیری میاد خونه بچه نگه میاره که خانوم به کارش برسه کلا مرد خیلی هماهنگ با زندگی شده . واقعا برام سواله چه جوری این مردا اینجوری میشن؟؟ زن باید چیکار کنه؟

بسپرش به خدا درست میشه

دوست عزیزم بعضی مردها ذات خانواده دوستی و حمایتی دارن 

ولی در کل من به همسرم خیلی احترام میذارم چون برام قابل احترامه 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم 10 درصد ژن مرده

90 درصد نحوه برخورد خانم از اول ، باعث شکل دادن رفتار آقا میشه

هرچه قدررررر آدم برای خودش ارزش قائل شه همون قدر هم دیگران بها میدن

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

زن باید اولویتش همسرش باشه

همش قربون صدقه شوهرش بره

خونه رو مرتب وتمیز نگهداره

همش غزنزنه(غرزدن هم وقتی داره)

به شکم شوهرش برسه (شکم واسه مردا خیلی مهمه)

از لحاظ جنسی هم باید شوهرشو تامین کنه تا شوهرش منحرف نشه

سیاست هم داشته باشه.همه کاراش با سیاست باشه مثلا وقتی شوهرش از سرکار میاد وخستس شروع نکنه از اینو اون بدگفتنو...

درکل سیاست زنانه

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

براي منم سوال

شوهر خود من، نه تنها كار خونه ،تو همه چي، از زير كار در ميره

خودشو ميزني به لودگي و خنگي، كسي روش حساب نكنه

اينطوري سلب مسوليت ميشه ازش

حالا كار بيرون يا اقوام بگم مهم نيست

ولي براي زندگيم خيلي ناراحتم

خيلي حرصشو ميخورم

همه كارها با خودمه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

باید از اول عادتش بدی بعدشم بخاطر اون کارش ازش حتما تشکر کنی و کارشو بزرگ جلوه بدی.

شوهرمن الان فک میکنه جارو کردن خونه وظیفشه بااینکه برادراش و پدرش اصن دست به سیاه و سفید نمیزنن. دوسه مدل غذاهم بلده که درست میکنه منم همیشه میگم خیلی عالی شده کیف میکنه بازم درست میکنه. یکم چاخان میخواد تا بشه عادتشون

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه

عزیزم اول ب خود مردبستگی داره بعدم ب رفتارزن..شوهرمن کلا توهمه چی دقت داره..یعنی ی پیچ خراب توخونمون نداریم همرو دقیق انجام میده.منم.خودمو باشرایطش.وفق دادم..بازار وخرید باهم میریم.مسولیت بچه با هردومونه.نظافت خونه کاملا برابره.کلا خودشو.مسول زن.وبچه میدونه..منم قلقش دستم.اومده..نه خودمو خیلی وابسته.وبی عرضه نشون.دادم.نه خیلی سرکش ومستقل.

عزیزم اول ب خود مردبستگی داره بعدم ب رفتارزن..شوهرمن کلا توهمه چی دقت داره..یعنی ی پیچ خراب توخونمون ...

شوهر من بعضی اوقات خیلی خوب کار میکنه بعضی اوقات هم آب نمیاره خودش بخوره کلافه میشم با این روحیه متغیرش

بسپرش به خدا درست میشه