2777
2789
عنوان

اگه حوصله چص ناله نداری نیا

133 بازدید | 5 پست

راستش دی ماه پارسال یه تاپیک زدم که چقدر خوشحالم کادوهای که رلم داده بود گذاشتم زه مناسبت تولدم 

اونموقع همچی بینمون جدی بود

ولی الان کات ازهمه جا بریده خسته 

حتی دلیلشم نمیدونم 

وقتی چندروز قبلش باعشق نگاهت میکنه شاید من فکرکردم باعشقع

خلاصه ضربه بدی خوردم 

دعاکنید حال دلم خوب بشه ادم درستش بیاد سرراهم

عزیزم منم تجربه کردم همینو

امروز هم بلاکش کردم 

رها کن باور کن اگ ذره ای تورو میخواست از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کرد که تورو نگه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله یه آدمی بیاد تو زندگیت که همه دردها و از دلت ببره برای همیشه نه موقت، ولی یادت باشه یه بار زندگی می‌کنی جای عاشقی حرفه یاد بگیر و یه کاری بکن به درآمد برسی بعدش مردها برات صف میکشن طوری که ندونی کی و باید انتخاب کنی، رو خودت سرمایه گذاری کن و وقت بزار تا دیر نشده

امیدوارم بتونم زود باهاش کنار بیام ♥️

کنار میای 

دنیا و قانون طبیعت قطعا کاری می‌کنه که کنار بیای