2777
2789

بچه ها چوب مصنوعی ینی همون نئوپان و ‌..شنیدم ذرات میکروپلاستیک داره و ممکنه وارد غذا بشه چون یه دست طبیعی از کجا تشخیص بدم از چوب طبیعی ؟ اگه ارزون باشه ینی مصنوعیه 

حتی چوب طبیعی هم خوب نیس چون با جاقو خوردن خش میفته و مواد غذایی واردش میشه و خوب تمیز نمیشه و رشد قارچ و باکتری رو سبب میشه 

بهترین نوع شیشه س 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

حتی چوب طبیعی هم خوب نیس چون با جاقو خوردن خش میفته و مواد غذایی واردش میشه و خوب تمیز نمیشه و رشد ق ...

عزمزمه میدونم شیشه بهتره ولی راسش چوب دارم نخریدم ازش استفاده نکردم میخواستم ببینم اگه چوب طبیعیه استفاده کنم شیشه رو از کجا بخرم از ظروف آشپزخانه یا پلاستیک فروشی ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزمزمه میدونم شیشه بهتره ولی راسش چوب دارم نخریدم ازش استفاده نکردم میخواستم ببینم اگه چوب طبیعیه اس ...

به نطرم حالا که اسنفاوه نکردی بذار همونجوری بمونه به حالت دکوری ازش استفاده کن 

پلاستیک فروشیا بعید میدونم

همون لوازم اشپزخونه ها دارن 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

حق داری 

اما دیگه میتونی دست بندازی گذشته رو برگردونی و درست کنی؟

یا میخوای این کیسه ای ک رو دوشت هست و سنگینه رو همش دنبال خودت بکشی 

تا یجایی ادم تلخی رو تحمل میکنه اگ بیرون رفت و یه شیرین ب مزاجش اومد چی ؟

حق داری اما دیگه میتونی دست بندازی گذشته رو برگردونی و درست کنی؟یا میخوای این کیسه ای ک رو دوشت هست ...

چه خوب گفتی مرسی اومدی اینجا و کمکم کردی کاش بتونم امشبم دعوامون شد دوباره گذشته خیلی رو دوشم سنگینی میکنه 

چه خوب گفتی مرسی اومدی اینجا و کمکم کردی کاش بتونم امشبم دعوامون شد دوباره گذشته خیلی رو دوشم سنگینی ...

مطمن باش لیمو شیرین بیرون از خونه پر هست نذار ب جایی برسه ک تحملت کنه بذار ب پای نادونی ب پای جوونی و خامی حالا ببین چه بابای خوبیه چقد دوست داره اگ دوست نداشت کنارت نبود 

فقط این کارا زندگی رو تلخ میکنه  شاد باش و بگو بخند ببین شوهرت چقد دلش شاد میشه تغییر کن همیشه میتونی ب گذشته ای ک دیگ برنمیگرده فکر کنی اما مطمن باش میدونه اشتباه کرده فقط فرقش اینه حتما الان قدرت رو میدونه حتما بیشتر مادر بچش رو دوست داره و الان میسنجه و کار میکنه 

غر زدن مرد رو ذله میکنع واقعا مردا چون تک بعدی هستن غر زدن و ناراحتی یکم براشون سنگینه تو شاد باش و بگو و بخند ببین چقد زندگی شیرین میشه قطعا رو بچه تونم تاثیر گذاشته و میذاره اون مامان و بابای شاد میخواد 

برام دعا کن حتی شده در حد یه جمله به خدا بگو کمکش کن

خدا همین الانم دستاتو گرفته میتونم ثابت کنم و برگرد ب سمت پسرت چشمای سالمش رو ببین لبای سالمش رو ببین 

دستای سالمش رو ببیت بدن سالمش رو ببین سه بار بگو خداروشکر خداروشکر خداروشکر 

مردا فراموش کارن و ما زنها نکته بین و نکته سنج و شدیدا یاد اور هستیم 

الان ب این فکر کن شوهرت بهت بگه من چیکار کنم ک دیگه گذشته رو ول کنی 

واقعا اگ میتونست ب قبل برگرده اینکارو میکرد و دیگه اون کارو نمیکرد

مطمن باش لیمو شیرین بیرون از خونه پر هست نذار ب جایی برسه ک تحملت کنه بذار ب پای نادونی ب پای جوونی ...

حرفت درسته یه چیزی بگم تو یکی از دعواها نصف شب از خونه بیرونم کرد ساعت چهار صبح من ۴ ماهه باردار بودم سر اینکه دیر اومده بود خونه من زنگ زدم به دوسش ازش گله کردم کنارش بود شنیده بود ابروش رفته بود راسش هر چی از دهنم در آمد بهش گفتم چون هفته ای سه بار با دوستش میرفتن بیرون و من تو خونه میترسیدم دوستش شریکشم هست و از این نظر که با خانوم نبودن مطمئنم ولی چیکار کنم من ۶ ماهم شد اومد دنبالم و دوباره بعد اونم اذیتم میکرد

خدا همین الانم دستاتو گرفته میتونم ثابت کنم و برگرد ب سمت پسرت چشمای سالمش رو ببین لبای سالمش رو ببی ...

با خوندن این پستت گریم گرفت ممنون نصف شبی پای حرفم نشستیو کمکم کردی حرفا خیلی آرومم کرد خدا خیرت بده 

حرفت درسته یه چیزی بگم تو یکی از دعواها نصف شب از خونه بیرونم کرد ساعت چهار صبح من ۴ ماهه باردار بود ...

مییفهمم در این ک کارش اشتباه بوده شکی نیست 

اما یمقدارم تو زیاده روی نکردی ب نظرت 

مثلا ب پدرش میگفتی ب پدر خودت 

الان چی تکرار شده ؟

با خوندن این پستت گریم گرفت ممنون نصف شبی پای حرفم نشستیو کمکم کردی حرفا خیلی آرومم کرد خدا خیرت بده

فداتشم گلایه ای ندارم از خدا من شمام نمیدونی من چیا کشیدم تو این سه چهار سال ولی میگم خدایا شکرت بچه هام سلامتن 

گاهی ک ذله میشم و از خدا گلگی میکنم واقعا دلم شکسته و فک میکنم حق دارم باهاش درد و دل کنم و میدونم کمکم میکنه و رهام نمیکنه