2777
2789

کرم پودر وضدافتاب 

رژگونه و رژ 

ریمل 

همینا کافیه؟ 

بعد چند ساعت ارایشم پاک میشه ، چیکار کنم ک ماندگاریش بیشتر باشه؟

اخه تو دانشگاه نمیشه که دوباره ارایشو تمدید کرد🤦🏻‍♀️

هر جور خودت دوست داری برو و بیا ... اگه میکاپ دوست داری میکاپ کن اگرم نه قلبن نمیخوای نکن ... فقط به خواسته قلبیت توجه کن ... وقتی خودت حسه خوبی به خودت و فیست و بدنت داشته باشی ناخودآگاه به اونا هم این حس القا میشه❤️

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی باید کرم پودر رو پاک کنم و دوباره ضدافتاب و کرم پودر بزنم؟

نمی‌دونم والا من خودم ضد آفتاب بی رنگ میزنم تمدید کردنش راحته 

خب شمام میتونی ضدآفتابی استفاده کنی که خودش کرم پودر داره 

دانشگاه رو چون خیلی روزا تو هفته می‌رید هر روز کرم پودر زدن ضرر داره واسه پوست

هر جور خودت دوست داری برو و بیا ... اگه میکاپ دوست داری میکاپ کن اگرم نه قلبن نمیخوای نکن ... فقط به ...

کاش واقعا همینطوری بودم و اعتماد بنفسم بالا بود🥲

اهل ارایش نیستم ولی با ارایش احساس خیلی بهتری دارم 

ینی باید کرم پودر رو پاک کنم و دوباره ضدافتاب و کرم پودر بزنم؟

کرم پودر نزن

ضد آفتاب بیرنگ یا رنگی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نمی‌دونم والا من خودم ضد آفتاب بی رنگ میزنم تمدید کردنش راحته خب شمام میتونی ضدآفتابی استفاده کنی که ...

دقیقا نگران همین موضوعم 

میخام کرم پودرو بزارم کنار 

ولی نمیدونم بجاش از بی بی کرم استفاده کنم بهتره یا ضدافتاب رنگی🤔

دقیقا نگران همین موضوعم میخام کرم پودرو بزارم کنار ولی نمیدونم بجاش از بی بی کرم استفاده کنم بهتره ی ...

من چون خودم همیشه ضدآفتاب سبک و بی رنگ استفاده میکنم اطلاعی ندارم 

کاربر masoomehh 

ایشون اطلاعات خوبی دارن ازشون سوال بپرس

کاش واقعا همینطوری بودم و اعتماد بنفسم بالا بود🥲اهل ارایش نیستم ولی با ارایش احساس خیلی بهتری دارم

مطمئنم خیلی زیبایی درست مثله قلبت و حسه لطیفت!😻❤️

اگه نمیتونی اعتماد به نفسه خوبی داشته باشی اداشو در بیار که داری ناخوداگاه به خودت میای میبینی دیگه واقعا الان داریش!؛)

پس گفتی با ارایش حسه بهتری داری، پس انجامش بده مهم حسه درونیت و رضایتته!🥹✨️🤍

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
اخه پوست صورتم یخورده تیره اس و جوش داره برای همون کرم میزنم ضدآفتاب رنگی چ مارکی؟

نمیدونم عزیزم من خودم بیرنگ میزنم

ولی کرم پودر میماله به لبه های مقنعه بد میشه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||