2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیاد بابا شک کردم ب شوهرم

858 بازدید | 66 پست

تپش قلب دارم خلاصه بگم قبل عروسی ب شدت از نظر مالی  روحی تحت فشار بودیم و دعوا داشتیم شوهرم سیگار ترک کرده بود اما فهمیدم باز داره میکشه و عهدشو شکست بخشیدم برگشتم اما دو بار تو جیبش قرص دیدم نصفه شده شبیه استامینوفن سفید بود چون درد شدید دندون داره گفتم حتما اونه اما گفتم چرا باید تو جیب باشه و دوبار نایلون فریزر تکه شده و دستمال ریز شده جیبش بود و یبار داشت دنبال چیزی میگشت تو جیبش من شک کردم گف دنبال قرصم میگردم بعدش رفت تو ماشین برگشت نمی‌دونم جیبشو رفت خالی کرد یا نه . دارم میمیرم اینبار ک نایلون دیدم شک کردم نکنه مواد هم می‌کشه نکنه ترامودول وای خدا  وای نمیخام چیزی بهش بگم نمیخام عادی بشه خیلی خیلی تحت فشارم و وقتی رفت سمت سبگار میترسم سمت قرصم رفته باشه البته یکی گف ترامادول بدنیست علایمش هم اینه ب شدت عصبیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر شکاکی !!! 

من واقعیت درکی از اداهای بعضی خانما سره سیگار ندارم ، مخصوصا که قبل از ازدواج میدونستی میکشه، و از هر عاقلی بپرسی بهت میگه که سیگار واقعا غیره قابله ترکه و با هر تلنگری جلوی دسته. 

جدای از این عجیبه که به خاطر یه سیگار انقدر به تیکه دسمال کاغذی و پلاستیک توی جیبش هم شک داری !!!

نمیدونم چطور میشه بعضی ها مثل شما شکاک میشن ولی هر چی هست خیلی عجیبه رفتارتون

وای چقدر شکاکی !!! من واقعیت درکی از اداهای بعضی خانما سره سیگار ندارم ، مخصوصا که قبل از ازدواج مید ...

چون سیگار عهد بست نکشه و پنهانی کشید اعتماد ندارم خب برای من بد بود الان یکم کنار اومدم