2777
2789
محمد. خودم سمیه ام. حسش نسبت بهم چیه؟

این آقا ازشما بدش نمیاد خوشش میاد و منطقی هستش ولی علاقه بخوام بگم بهتون خیلی داره نه فقط درحد حرف زدن و گذراندن وقت هست وگرنه علاقه معمولی و سطحی داره حسی ک بگم دوستتون داره نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفش هر چی هست اولش با شکست روبه رو میشه کمی سخته ولی بعد دوتا شکست کمی روی روال میفته ولی همچنان چا ...

وای دقیقا من ۲ بار تو کنکور شکست خوردم🥺 بعدش لطفا بگید قبول میشم؟؟؟؟😢

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ملیکا به نیتی که دارم کی میرسم

برای بچه داری بله شما بچه دار میشی به زودی هم هستش یه مهمونی هم میدی شما دوقلو دوتا پسر خواهید داشت و یا دو فرزند میاری هر دو پسر هستن

یکم راهتون بسته شده ولی نگران نباش به نیت ازدواجت یه نذری پختنی گرما ببینه بده بعدش یه ازدواج خیلی خ ...

میتونم نذر کنم وقتی حاجت گرفتم نذرم رو ادا کنم ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها