2777
2789

از هم اتاقی شانس نیاوردم

با ملاحظه نیستن

مثلا وقتی خوابی ساعت دو شبه دوتا شون تو تخت بالا رو سروکله هم میپرن جیغ میکشن از خواب بیدار میشم

یکیش به بهداشتش اهمیت نمیده همیشه خدا جوراباش بو میده

یکیش به حریم شخصی اهمیت نمیده در کمدو بی اجازه باز میکنه 

من آدم اینجا نیستم🥲🥲

دلتنگ خونمونم دلتنگ شهرم اتاقم مامانم

هر شب گریه میکنم

من بعد کنکور هم خوشحال نشدم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابگاه همینه یادش بخیر ترم یک یه دختره بود میگفت باید همه چیرو باهم بخوریم میرفتم اتاق می‌دیدم نونهای منو دارن میخورن بعد همه چی رو نوبتی کرده بودن مثلا من اون هفته نون نخورده بودم ولی گفتن باید بگیری خوب شد ازون اتاق رفتم

ووای تصور ذهنیمو خراب نکنننببخشید ولی مثلا نچسب بازی درنمیاری؟ توام سعی کن پا به پاشون خوش بگذرونی خ ...

نچسب بازی چیه مثلا من فقیر بودم پول نداشتم اینا میگفتن تو خسیسی خوب ادم پول داشته باشه مگه مرض داره خسیس باشه

ووای تصور ذهنیمو خراب نکنننببخشید ولی مثلا نچسب بازی درنمیاری؟ توام سعی کن پا به پاشون خوش بگذرونی خ ...

نه اصلا من ادم اجتماعی ای هستم

ولی این کارایی که اینا میکنن خوش گذرونی نیس

من اهل فیلم خا**ک بر سری نیستم ....

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

آره چرا نشه برو قسمت مدیریت خوابگاه بگو اعتراض دارم یکم گریه کن و پافشاری کن عوض میکنن

عه چقد خوووب
هنوز که دانشگاهی نیستم ولی میترسیدم اگه مشکلی پیش بیاد نشه اتاق و عوض کرد🥲😂

9teen ── .✦ 

نچسب بازی چیه مثلا من فقیر بودم پول نداشتم اینا میگفتن تو خسیسی خوب ادم پول داشته باشه مگه مرض داره ...

نه منظورم اینا نیست 

مثلا خودم یه شب رفتم خوابگاه یجایی 

یکی بود میگفت ۹ باید بخوابیم هیچکس حرف نزنه هیچکس نخنده صداتون درنیاد

اعصابمو خورد کرده بود

نه اصلا من ادم اجتماعی ای هستمولی این کارایی که اینا میکنن خوش گذرونی نیسمن اهل فیلم خا**ک بر سری نی ...

یعنی میشینن باهم فیلم میبینن؟! 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
نه منظورم اینا نیست مثلا خودم یه شب رفتم خوابگاه یجایی یکی بود میگفت ۹ باید بخوابیم هیچکس حرف نزنه ه ...

خوب راست میگه من هم اتاقیام تا چهار صبح حرف میزدن یه شب امتحان داشتم سه اومدن شروع کردن صحبت کردن هی گفتم ساکت اونا خوابیدن من تا صبح نخوابیدم امتحان داشتم