بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انشاءالله به سلامتی ...منم یک ماه پیش رفته بودم کربلا برای اولین بار....سعی کن چادر مشکی عربی ببری که راحت تره حداقل دو تا چون خاکی و اینا میشه اضافه داشته باشی ،،،من لباس زیاد برده بودم ولی اشتباهه کم ببر تند تند میشوری اونجا تو اتاق هتل آویز کن زود خشک میشه...مغزیجات و شکلات آبنباتی حتما ببر تو حرم آدم زیاد میمونه ضعف میکنه... من چوب رختی بردم دوتا لباسام رو اونا خشک میکردم جلوی کولر گازی خیلی خوب بود..حتما اگر زمینی میری چمدون چرخ دار بردار نه ساک دستی چون خسته میشی تو مرز هر کی از کاروان ما چمدون نیاورده بود پشيمون شد اونجا کربلا چمدون خریدن برای برگشت
چندسال پیش من دقیقا اخر همین ماه رفتم ..ببین هوا عاالیه نه گرمه نه سرد معتدل و عالی
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
چشم اگه یادم بمونهچون حالم زیاد خوب نیس بخاطر شفای مامانم داریم میریم و کلا نا امیدم
چشمت نورانی
با امید و ایمان برو عزیزم هیچکس از در خونه اهل بیت دست خالی برنمیگرده شما دفعه اول که داری میری زیارت اولی هستی لحظه ای که رسیدی تو بین الحرمین جلوی حرم آقام ابی عبدالله هرچی ازش بخوای بهت میده مطمعن باش حاجت روا میشی