2777
2789
عنوان

منتظر مهمون بمونم یا برم مزار

381 بازدید | 18 پست

خودهرشوهرم شاید اینهفته بیاد شهرمون حالا شوهرم میگه بجای ۵ شنبه . فردا برم مزار پدرم  . چون سالگرد من نتونستم برم و کلا ب شوهرم گفته بودم من ۵ شنبه میرم چون مزار شلوغه آدم احساس امنیت میکنه هی گفت آره ممکنه آبجیم بیاد . گفتم خب بخواد بیاد زنگ میزنه اونموقع توام زنگ میزنی راه میفتم . برداشت تیکه انداخت گفته هماهنگ میکنم ۳ تا اتوبوس فردا بیان مزار تنها نباشی. 

بخدا اینقدر بدم میاد پیش پیش برا همه چیز به دست و پا میفته .

این کلمه هماهنگ هم تیکه بود قبلا سر بیرون رفتن با برادرش یهو گفت وسیله ببند بریم . گفتم خب ی مشورت میکردی 

زد همه چیزو بهم ریخت دادو هوار ک تو مگ دختر رئیس جمهوری باهات هماهنگ کنم گفت زن مثل سگ میمونه هرموقع گفتن باید پارس کنه !!!

ینی حالم ار همه رفتاراش ادا اصولاًش بهم میخوره. بعدم هی فشار میاره ک کی بچه بیاریم با این اخلاق گندش.  گوشی موبایلشم همیشه خدا رمز داره از همون اول ازدواج .

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر داری ؟‌متاسفم پدرت فوت شده اگه زنده بود شاید اینجوری رفتار نمیکرد

اره دارم مهریمو هم گرفته البته ک بجاش حق طلاق گرفتم و یسری امتیاز مالی .

منتظرم برادرم ازدواج کنه بعد من طلاق بگیرم . ک اونم نمیدونم حکمت خداست ک هیچکی باب دلش پیدا نمیشه .شاید خدا نمیخواد جدا شم

یه خواهشتو رو حضرت عباس بچه نیارتایپیکات رو خوندمتو رو به همه مقدسات بچه نیار

ببخشید میتونم بپرسم متاهلی ؟چند سالتونه

ببخشید میتونم بپرسم متاهلی ؟چند سالتونه

بله متاهلم ۳۷ سالمه و دو تا بچه دارم.

وقتی بچه دار میشی ،بچه میشه همه وجودت میشه تار و پود اونوقت دیگه نمیتونی تنهاش بذاری واسه همین گفتم.

فکر بچه های بی مادر دیوانه ام میکنه.

بله متاهلم ۳۷ سالمه و دو تا بچه دارم.وقتی بچه دار میشی ،بچه میشه همه وجودت میشه تار و پود اونوقت دیگ ...

میشه بگی کدوم تاپیکام خوندی ک از نظر تون اوضاعم جالب نیس ؟ آخه داداشم و دوستم بهم میگ من زیادی زودرنجم گاهی میگم نکنه تحملم کمه

مرسی عزیزم 

میدونی وسط دوراهی ام مشاوره هم رفتم گفتن کنترل خشم نداره . دارو اینام نمیخوره فکر اینکه بیام بریزم تو نوشیدنی یا غذاش  هم اصلا حس خوبی بهم نمیده .

گاهی اینقدر بداخلاق میشه میگم اولین تصمیمم طلاق ۶ بعد درست شدن شرایط . آخه وایسادم برادرم ازدواج کنه ۳۵ سالشه نمیدونم چرا هیشکی باب میلش نیس  با خودم میگم نکنه بخاطر تصمیم ه و خدا برا همین جور نمیکنه چون میدونه میخوام جدا شم .

گاهی هم اونقدر همسرم تحت فشار میبینم از هر طرف خونواده . مالی آخه پدرش ۶ ساله فوت شده و خودش خرج مادر و عروسی اینارو داد بااینکه ۴ تا برادر دیگ داره وضعشون بهتره اما شوهرم خرج مراسم تدفین پدرشو داد ب سختی .

تو عروسی پول هایی ک جمع شد خیلی کم بود همه میگفتن دزدیده شده ازونم شانس نیاورد.. برا همین دلم میسوزه 

اصلا نمیتونم تصمیم درستی بگیرم .