2777
2789
عنوان

چطوری ی پسر رو حذب کنم🚶‍♀️😅

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست
پسرها معمولا یه چهار چوب چهره بخصوصی در ضمیر ناخودآگاهشون نقش بست به محض دیدن اون چهره فورا جذبش میش ...

داش فامیله از قبل دیده🤣🤌

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا خوشگل باشی نیازی نیست تلاش کنی خودش میاد سمتتولی اگه میبینی سمتت نمیاد بدون که اونقدرا هم ...

شت ربطی نداره شاید بهم حسی نداره که نمیار طرفم

مرسی از راهنماییت😁❤

برین بهش بخدا من اینکارو کردم جواب داده😂😐

اصلا بهترین راهکار همینه😂

برای منم جواب بوده

کابری‌دونفره(خودم و سی‌سی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉 

از طرز نگارشت معلومه بچه ای هنوز چ وقت پسر جذب کردنه بچسب به درست باباپسر همه جا هست تموم نشده که عی ...

عزیزم یعنی چی این نشد اون یکی 

آدم کسی رو که دوست داره میخواد جذب نکنی نه خو پسری 

من اصلا به پسرا توجه نمیکنم و اصلا تا الان تو رابطه نبودم پس هدفم فقط جذب کردن هر پسری نیست کسی که دوسش دارمه 

مم نگفتم پسرااا 

گفتم کسی که دوسش دارم منظورم نفر خاصی بود  

مگه من ببخشید .... هستم که بخوام پسرا دنبالم بیفتن و همه ی پسرا رو جذب کنم 

عزیزم یعنی چی این نشد اون یکی آدم کسی رو که دوست داره میخواد جذب نکنی نه خو پسری من اصلا به پسرا توج ...

حتی اگه پسری رو دوست داری باید صبر کنی که وقت ازدواجت برسه شاید دیگه دوستش نداشته باشی تا اون موقع ملاک هات واس ازدواج تغییر کنه اونم اگه وقتش برسه ازت خوشش بیاد میاد خواستگاری اصلا فرض کن دل اون پسر رو بدست اوردی رل زدین با هم بنظرت کار درستیه؟ اگه خانواده ی نجیبی باشن خواستگاریت هم نمیان به فرض که اومدن و ازدواج کردی مطمئن باش خوشبخت نمیشی تا اخر عمرت منت و سرکوفت شوهرت و خانوادهاش رو باید تحمل کنی

در ضمن در سنین پایینتر همیشه عشق چشم و گوش ادمو روی هر چیزی می بنده و دچار ازدواج اشتباه می کنه (البته تو هر سنی باشی می تونی اشتباه کنی ولی در سن نو جوانی بیشتر در معرض خطری) 

حتی اگه پسری رو دوست داری باید صبر کنی که وقت ازدواجت برسه شاید دیگه دوستش نداشته باشی تا اون موقع م ...

داداش رل چیه من اصلا نمیخوام باهاش رل بزنم 

شت ربطی نداره شاید بهم حسی نداره که نمیار طرفممرسی از راهنماییت😁❤

پسرها کلا به دخترهای خوشگل جذب میشن 

حتی اگر اون دختر آدم بی اخلاقی باشه بازم بهش جذب میشن و سمتش میرن

کلا زیبایی صورت و هیکل اولویت اول پسراس 

میتونی تو گوگل هم سرچ کنی